Echipamente pentru prelucrarea si compactarea deseurilor, disponibile in Romania

Managementul deseurilor este o problema de actualitate in tot mai multe industrii. Pe de o parte exista obligatii legale, pe de alta parte este vorba pur si simplu de rezolvarea corecta si ieftina a unor necesitati in fluxul de lucru in business. Exista solutii eficiente si, pentru unele companii, managementul deseurilor poate deveni chiar o solutie profitabila. De cele mai multe ori insa, firmele isi doresc sa rezolve aceasta problema simplu si rapid, fara a cauza "stres" proceselor de lucru in activitatea de zi cu zi.

Cei de la AweCompactors.ro propun pe piata romaneasca echipamente pentru prelucrarea si compactarea deseurilor, produse fabricate de firmele germane Bergmann si H&G, firma irlandeza MACFAB si firma austriaca Wagner. Compania este importator si distribuitor si este deja cunoscuta pe piata pentru calitatea produselor comercializate, dar si pentru serviciile de incredere pe tot procesul comercial.

"Ne adresam tuturor generatorilor si colectorilor de deseuri menajere sau reciclabile, astfel: societati de salubritate, firme de colectare a deseurilor, supermarketuri si hypermarketuri, hoteluri si restaurante, centre comerciale si malluri, distribuitori si operatori logistici. Caracteristicile comune ale tuturor echipamentelor oferite de AWE Compactors sunt: calitatea foarte inalta, fiabilitatea ridicata, costurile mici de exploatare si mentenanta, performantele cele mai ridicate", se precizeaza pe website-ul oficial.

Utilizand echipamente de calitate in domeniul managementului deseurilor, timpul alocat acestui proces va fi foarte redus. De asemenea, costurile vor fi minime, deci eficienta maxima. Dincolo de partea de business, solutiile corecte in materie de prelucrare si compactare a deseurilor inseamna un mediu mai curat, igiena si sanatate pentru angajati, clienti, parteneri si comunitate.

In oferta celor de la AWE Compactors exista produse precum prese pentru pet-uri si alte tipuri de prese de balotat, compactoare de deseuri, compactoare EPS, tocatoare si perforatoare. Specialistii companiei pot oferi recomandari astfel incat orice client sa poata alege produsele cele mai potrivite in functie de contextul de utilizare.

AWE Compactors este o companie romaneasca infiintata in anul 2008 care se adreseaza firmelor de pe tot teritoriul tarii noastre. Misiunea sa este aceea de a oferi produse de calitate in ceea ce priveste prelucrarea si compactarea deseurilor. In functie de proiect, se pot oferi chiar solutii personalizate.