Descopera ideea ta de afaceri de 100.000 USD - curs online

Violeta-Loredana Pascal, fondator PRwave, a lansat un curs online - „Find your $100k business idea and get the first clients to start living your dream life”. În luna martie, beneficiaţi de 71% reducere (https://advancenowbiz.teachable.com/p/your-100k-business-idea/?product_id=573978&coupon_code=PRESELL ) .

Dacă:

te gândeşti cum ar fi să ai o afacere, dar nu ştii cum să găseşti o idee care să fie profitabilă;

ai deja una sau mai multe idei de afaceri, dar nu şti cum să le testezi pentru a afla care are cel mai mult potenţial de succes;

ţi-ar plăcea să ai o afacere, dar nu şti de unde să începi;

ai dori să porneşti o afacere în timpul tău liber, dar nu ai idee ce ai putea oferi;

eşti student şi nu şti cum să găseşti o idee de afaceri profitabilă,

atunci acest curs este pentru tine.

Nu eşti sigur dacă eşti pregătit să devii freelancer sau să ai propria afacere (full-time sau part-time)? Downloadează acest checklist şi află răspunsul la această întrebare. https://advancenow.us17.list-manage.com/subscribe?u=0a425172b0ca11a7d489fa4d6&id=a7673edd83

Loredana Pascal şi-a lansat agenţia de comunicare şi relaţii publice PRwave International în urmă cu 13 ani. Tot atunci a lansat şi site-ul PRwave (www.prwave.ro). A continuat lansările cu blogul de călătorii în limba engleză Travel – Moments in Time (https://travel.prwave.ro ) şi apoi Earth's Attractions (https://www.earthsattractions.com). Şi-a transformat blogurile în afaceri și a început să ajute și alte persoane să își transforme blogurile în afaceri de succes.

Anul trecut a lansat AdvanceNow.biz (https://advancenow.biz), un site dedicat programelor de business coaching pe care le oferă, iar anul acesta a făcut un pas mai departe prin lansarea cursului în limba engleză „Find your $100k business idea and get the first clients to start living your dream life”.

„Am creat acest curs pentru cei pe care îi atrage ideea independenței financiare, care îşi doresc să nu se mai ducă la birou zilnic şi pentru cei care vor să aibă afacere de succes la nivel internațional. Ştiu că poate părea imposibil, dar sunt dovada faptului că poţi. Îmi doresc să ajut oameni din lumea întreagă să îşi descopere potenţialul, să găsească ideea de afaceri care le poate aduce 100.000 USD sau chiar mai mult pentru a putea trăi aşa cum îşi doresc,” a declarat Violeta-Loredana Pascal.

Profitaţi de oferta specială cu ocazia lansării cursului – reducere de 71%. Detalii complete aici