Casa fericita, oameni fericiti (P)

De cand am aflat ca o sa fiu mamica, deja visam la camera copilului meu, stiam exact ce culoare va trebui sa fie. Lunile au trecut foarte repede, nici nu mi-am dat seama cand au trecut pe langa mine si uite asa se apropia si momentul nasterii cu pasi rapizi. Nu am pierdut timpul si ne-am apucat de decorarea camerei micutului, am inceput bineinteles, cu zugravirea peretilor, la care am folosit vopsele lavabile, de la Mathaus.


Vopselele sunt de foarte buna calitate si nu este nevoie sa zugravim in fiecare an, pentru ca isi mentin foarte bine pigmentul culorii. Mathaus intotdeauna te sprijina cu tot ce ai nevoie, daca esti nehotarat si nu stii ce sa alegi, iti ofera si consiliere si ajuta ca alegerea ta sa fie cea mai buna.

Dupa ce am terminat cu zugravitul, am comandat apoi mobilierul pentru dormitorul bebelusului, totul cu tematica. Am transformat camera lui, intr-o camera de poveste, probabil toate viitoarele mamici gandesc ca si mine, datorita emotiilor nemaiintalnite pana atunci.

Si minunata zi a sosit, in sfarsit am dat nastere celui mai frumos baietel din lume, iar dupa cateva zile de stat in spital, in sfarsit am ajuns cu prichindelul acasa.

Abia asteptam sa ii fac cunostinta cu noua lui casa, dar in special cu noul sau dormitor, unde avea sa isi petreaca cea mai mare parte din timpul sau.

Dupa ce a mai crescut copilul putin, am hotarat sa renovam putin si baia din dormitorul sau, asa ca ne-am apucat sa spargem gresia veche, pentru a o inlocui cu o gresie noua si moderna, pe care am comandat-o tot de la Mathaus.

Pentru ca au transport inclus, este foarte usor pentru noi, sa punem comanda si sa ne vina materialele direct acasa, asa ne scutim pe noi de mai multe drumuri. Acum totul este pe placul nostru, cu siguranta voi mai apela cu toata increderea la Mathaus, pentru achizitioanarea unor materiale de calitate.