Cele mai bune alternative pentru a vedea filme acasa

Sa mergi la cinema pentru a vedea filme este o experienta frumoasa, mai ales ca poti alege chiar filme 3D sau, mai nou, 4Dx, si in tara noastra. Uneori insa, din diverse motive, poti prefera sa cauti filme hd pe care sa le vizionezi acasa. Poate ca iti doresti ceva intimitate, alaturi de persoane dragi, familie, prieteni. Poate ca pur si simplu nu doresti sa mergi la cinema, sa iesi in oras. Sau poate ca la cinema nu ruleaza filme care te atrag prea tare si nu vrei sa depinzi nici de programul fix al celor de acolo. Chiar daca in oras ai la dispozitie sali de cinema multiplex, acasa se poate spune ca ai alegeri nelimitate!

Cum poti sa te bucuri de filme la tine acasa? Din fericire, sunt in prezent multe variante dintre care poti alege, ca tip de serviciu utilizat. Poate cea mai la indemana metoda este sa accesezi internetul si sa te bucuri de continutul de acolo. Exista diverse website-uri ce ofera continut chiar gratuit, insa este bine sa alegi variantele in care platesti un mic cost si unde ai parte de experienta cea mai placuta.

Mai exact, scapi de reclamele neplacute, de ferestrele de tip pop-up care se deschis in mod repetat. Apoi, filmele sunt bine organizate, le poti accesa in cele mai bune conditii tehnice - se incarca rapid, sunt corect subtitrate sau / si dublate in limba romana. De obicei astfel de servicii functioneaza pe baza unui abonament lunar sau periodic. Acest abonament se poate plati online sau prin alte metode, prin operatori de cablu TV / internet / telefonie mobila etc.

De ce continut online? Pentru ca accesezi oricand doresti, ceea ce doresti. Nu gasesti doar filme de toate tipurile, ci si serialele tale preferate. Oricand poti sa-ti programezi un maraton de episoade, poti sa revenzi seriale dragi pe care le-ai urmarit la TV. Daca ai un Smart TV, poti avea totul direct acolo. De asemenea, poti sa conectezi un dispozitiv mobil la televizor si "trimiti" continutul video la TV. Exista si continut in sistem pay per view, insa este mai putin utilizat in tara noastra.

O alta varianta foarte utilizata, cu multe avantaje: achizitionarea (online sau offline) a unor filme pe dvd sau blue-ray. De ce sa achizitionezi varianta fizica? In primul rand, poti avea acces la continut foarte nou, filme ce au rulat in cinema cu doar cateva luni in urma. Astfel, ai cinema la tine acasa in adevaratul sens al expresiei. In plus, poti sa vezi si sa revezi filmele preferate de care ori doresti.

Nu depinzi de serviciile de internet, filmul nu se poate "bloca" din motive tehnice, asa cum se mai intample uneori in cazul filmelor accesate in mod direct de pe servere online, in momentul vizionarii. Exista persoane care prefera aceasta varianta si pentru a avea in colectia personala filmele preferate. Cand vrei sa le urmaresti alaturi de prieteni sau familie nu mai este nevoie sa cauti online, ci vei gasi totul la indemana, acasa la tine, in biblioteca ta de filme.