Huse iPhone XR in premiera pe Brand GSM

Lansarea noului iPhone XR, care va avea loc pe 12 septembrie, in California, este asteptata de catre toti fanii Apple din intreaga lume.

Noul iPhone XR reprezinta cel mai performant model din aceasta serie, care va aparea in curand si in Romania. Cel mai probabil, acest produs va fi disponibil in Romania, pentru publicul larg, incepand cu data de 12 Septembrie.

Site-ul Magazinului BrandGSM.ro pune la dispozitia clientilor huse si accesorii de inalta calitate pentru noul iPhone XR.

Magazinul online Brand GSM comercializeaza huse iphone XR si carcase iphone XR pentru a oferi o protectie cat mai buna noului iPhone si o viata cat mai indelungata.

Personal, eu deja am luat in cosiderare achizitionarea unei huse pentru iPhone XR, deoarece intentionez sa il achizitionez cand va fi disponibil si in Romania.

Am ales sa cumpar o husa iphone XR, deoarece mi-a placut foarte mult materialul din care este fabricata dar si culoarea. Husa aleasa de mine este husa din silicon Candy de la Just Must.

Aceasta este o husa foarte rezistenta si placuta la atingere, deoarece siliconul este printre cele mai bune materiale pentru a fabrica o husa de telefon.

Culoarea roz da o nota vesela acestei huse. Este culoarea care pe mine ma binedispune si aleg sa o folosesc de cate ori am ocazia.

Aceasta husa este foarte rezistenta impotriva loviturilor, zgarieturilor, a amprentelor si a urmelor de praf.

Acest tip de husa prezinta multe avantaje iar caracteristicile principale sunt urmatoarele:
Este o husa ultraslim care nu va incomoda utilizatorul, deoarece telefonul nu se va dubla in grosime odata ce husa ii este atasata;
Calitate premium, deoarece husa este realizata doar din cel mai bun silicon;
Husa este foarte rezistenta la uzura;
Finisajele sunt de calitate, ridicandu-se la nivelul noului gadget;
Siliconul (TPU) este foarte flexibil si nu se rupe sau nu crapa in timp.

O husa de telefon este foarte importanta, deoarece ne ajuta sa pastram aparatul in stare perfecta protejandu-l de praf, zgarieturi si lovituri.

Husele si carcasele de pe site-ul BrandGSM.ro, prezinta o calitate foarte buna, deoarece toate produsele lor sunt fabricate folosind cele mai bune materiale pentru a realiza accesorii de lunga durata.

Noul iPhone XR este cu siguranta, unul dintre cele mai asteptate gadget-uri de anul acesta, iar producatorii de la Apple confirma ca preturile vor fi acceptabile pentru toti iar gadget-ul va avea imbunatatiri fata de vechiile modele.

Prin BrandGSM poti fi printre primii care beneficiaza de o husa iPhone XR si o carcasa iPhone XR de calitate superioara pentru a preveni urmele de ampreta si zgarieturile pentru telefonul tau.

Recomand magazinul BrandGSM, deoarece detine, intotdeauna, produse la standarde foarte inalte, la preturi cu adevarat promotionale.