Distractia sanatoasa a copiilor poate continua si dupa finalul verii

Sezonul cald este asociat evident cu timpul petrecut in aer liber, cu miscare afara, indiferent de varsta. Un penny-board il poate face chiar si pe un copil pasionat de jocuri pe computer / tableta sa petreaca timp liber outdoor - activitati foarte importante pentru sanatate. Insa miscarea afara nu tine de varsta, este ideala in cantitati cat mai mari, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Waveboard copii - iata o alta "jucarie" care poate atrage pasiunea pentru miscare in aer liber. Distractia sanatoasa a copiilor poate continua si dupa finalul verii, caci cele mai multe astfel de dispozitive pot fi utilizate in mediul urban in aproape orice luna a anului, atat timp cat nu este zapada pe trotuare.

Este o idee excelenta de cadou pentru orice parinte sa aleaga un penny-board sau un waveboard pentru copil. Desigur, astfel de dispozitive sunt potrivite si adultilor, caci distractia in miscare este potrivita pentru oricine. Trebuie doar ales cu grija dispozitivul, din punct de vedere al dimensiunilor si caracteristicilor generale.

Un penny-board poate costa de la mai putin de 100 de lei, deci este o investitie mica. Desigur, in functie de modele si optiuni, se poate ajunge la multe sute de lei. Oricum, penny-board-ul este accesibil si foarte rezistent, putand fi utilizat pe termen lung.

Nici waveboard-ul pentru copii nu este un produs foarte scump. Cei de la insportline.ro propun spre exemplu waveboard copii Street Surfing Mini SL-Blocks, un waveboard potrivit pentru varsta de 6 pana la 10 ani, placa mai scurta cu greutate redusa, rulmenti ABEC 5, roti 78 mm. Pretul este 299 lei cu TVA inclus si chiar si cu transport gratuit prin curier!

"Waveboard Mini SL-Blocks are un design atractiv si colorat, pe placul celor mici. Placa are o dimensiune mai mica, pentru a fi mai usor de controlat de catre copii, astfel incat chiar si cei mai mici utilizatori pot manevra placa fara probleme, chiar si la viraje stranse. Dimensiunea mai mica a placii permite ca picioarele copiilor sa fie apropiate, pentru o utilizare in siguranta a produsului", se precizeaza in sursa citata mai sus.

Cei care se plang de faptul ca cei mici petrec prea mult timp pe dispozitive electronice trebuie sa investeasca inteligent in astfel de optiuni care ofera o alternativa deosebita. Copiii vor fi stimulati astfel sa petreaca mai mult timp afara, departe de tableta sau televizor, chiar si dupa finalul verii.

Gratie magazinelor online, nu mai este nevoie sa cauti prin magazine offline, la mare departare, si chiar sa ajungi sa alegi produse dintr-o gama foarte limitata. Ai online toate optiunile pe care le-ai putea dori, te bucuri de preturi minime, servicii placute, inclusiv livrare gratuita, in orice localitate din reteaua acoperita de firmele de curierat.