Casa moderna cu aparatura moderna - Guest Post

Anul acesta mi-am achizitionat un apartament foarte cochet, cu doua camere, in inima orasului. Primul lucru pe care a trebuit sa il fac a fost sa il renovez. Am chemat mesterii si acestia s-au pus pe treaba. In trei saptamani, totul arata ca nou. Apoi a urmat mobila dupa care am alergat ca la curse. Insa, cel mai mult tineam sa imi cumpar electronice si electrocasnice de calitate. Aveam nevoie de produse care sa consume putin, sa aiba garantie si raportul pret/calitate sa fie unul deosebit. Si pentru ca nu mai aveam nici timp, nici ranbdare sa caut prin magazine, m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa cumpar produse de pe intrnet. Tot cautand un site cu preturi bune si produse care sa ma incante, am descoperit badabum.ro.

Este un magazin online, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, care stie exact ce se cauta si ce asteptari au romanii. Mai mult, am fost incantata sa aflu ca pot sa platesc produsele inclusiv in rate fara dobanda.  Avand si aceasta optiune mi-am zis ca voi achizitiona, cu siguranta, mai toate produsele necesare, de aici. Am cumparat figider, aragaz, televizoare, toate la preturi exceptionale. Electrocasnicele sunt de ultima generatie, cu clasa energetica A+.

De televizoare sunt extrem de incantata. Am luat pentru dormitor un Televizor LED 40MU6102, Smart TV, 100 cm, 4K Ultra HD de la Samsung. Are un design slim si este extrem de potrivit pentru a fi pus in camera in care dorm, deoarece nu ocupa foarte mult spatiu. Pentru living, am ales ceva mai special, si anume un Televizor QLED 55Q8C, Curbat, Smart TV, 138 cm, 4K Ultra HD, tot de la Samsung. Acesta nu se poate compara cu absolut nimic din ceea ce am vazut. Are un design simplu, deosebit, cablurile sunt usor de mascat si este piesa de rezistenta din livingul meu.

M-am gandit sa cumpar si alte electronice mici. Din categoria cuptoare cu microunde de pe badabum.ro mi-am ales un cuptor cu microunde MG23F301TAS, 23 l, 800 W, Grill, Digital, Silver de la Samsung.  Pot sa spun ca acumam o casa extraordinar de moderna si frumoasa. Aproape ca nici nu simt cheltuielile, deoarece am ales sa platesc in rate si imi este mult mai usor asa.