Picasso pentru ziua cand esti cea mai frumoasa - Guest Post

Fiecare femeie viseaza, mai devreme sau mai tarziu, sa fie mireasa. Este acel moment cand, indiferent din ce clasa sociala faci parte, vei fi printesa pentru o zi. Atunci, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Nunta, in sine, este un eveniment extrem de important. Sunt multe pregatiri pe care trebuie sa le faca viitorii miri. Trebuie inchiriata sala si stabilit meniul, trebuie gasita o formatie care sa ne asigure muzica si buna dispozitie, fotograful si cameramanul, pentru ca fiecare moment al frumosului eveniment trebuie imortalizat. Pe langa aceste lucruri mai exista si alte detalii pe care trebuie sa le punem la punct.

Este vorba despre tinutele mirilor. Daca la mire, lucrurile nu sunt atat de complicate, cu mireasa este putin mai dificil. Am simtit asta pe pielea mea. M-am casatorit acum o luna de zile. Totul a fost absolut fabulos. Am alergat foarte mult pentru a organiza evenimentul, insa cea mai mare problema am avut-o cu rochia de mireasa. Am inceput sa caut, cu 6 luni inainte, rochia potrivita. Am mers prin toate magazinele de specialitate, insa toate rochiile mi se pareau la fel. Nu gaseam nimic special, care sa ma faca unica. Toate se incadrau in tiparul rochiilor de mireasa care se cer pe piata. In clipa aceea, am zis ca eu voi fi mai speciala si nu imi voi cumpara rochia dintr-un magazin unde sunt 10 modele identice.

Asa ca, am decis sa imi fac o rochie de mireasa pe comanda. Am cautat ateliere speciale care sa confectioneze rochii de mireasa. Asa am gasit atelierul de croitorie Picasso. M-a atras faptul ca pe site se specifica ca designer-ul atelierului avea o experienta vasta la prestigioasa casa de moda Dolce&Gabbana. Am sunat pentru a-mi face o programare.

In ziua stabilita am fost la sediul atelierului, din Bucuresti. Am fost intampinata de personalul amabil de la Picasso. M-am simtit ca in marile case de moda, fiind tratata ca un VIP. Am fost rugata sa descriu exact cum as vrea sa arate rochia mea de mireasa. Adusesem cu mine mai multe decupaje din reviste si doream un guler de la o rochie, manecile de la alat rochie, trena de la alta si asa mai departe. Am stat acolo destul de mult, insa nimeni nu a fost deranjat de timpul acordat persoanei mele asa cum s-ar fi intamplat in alte magazine. Dupa ce am stabilit modelul, am fost rugata sa alegem impreuna si tesaturile pentru rochia de mireasa.

Eram oarecum pusa in incurcatura pentru ca toate erau extrem de frumoase si nu stiam ce anume sa aleg. Asa ca, am fost ajutata de personalul de la Picasso sa iau cea mai buna decizie. La prima proba, rochia era atat de frumoasa incat imi venea sa o iau si asa. Insa, in ziua in care a fost gata, pot sa spun ca nu vazusem ceva mai elegant si stralucitor.    

Cand am aparut, in fata sotului meu, imbracata in rochia de mireasa, acesta a inceput sa planga si mi-a zis ca par o zana coborata din cer. Multumesc Atelierului de Criotorie Picasso pentru rochia care m-a facut cea mai frumoasa femeie.