Si masina trebuie pregatita de iarna - Guest Post

In curand va veni iarna si vom petrece mai mult in spatii inchise decat afara. Pe strada sau prin parc vom trece intamplator, cand nu vom putea scoate masina, sa ne ducem copilul cu sania pe strazile ninse ale orasului, sa ne ninga si sa luam putin aer curat sau sa simtim atmosfera de poveste.

Tocmai de aceea inainte de venirea frigului maturam cosurile sobelor, apoi facem curatenie generala in casa. Dam praful afara, scoatem acarienii si microbii, curatam petele. Cum sa stam atata timp cu ele in aceeasi incapere? Sa imparti spatial vital cu virusii intrati in saltele inseamna expunere indelungata in perioada in care organismul este mai vulnerabil.

Ne place sau nu, la sfarsitul verii zugravim, curatam parchetul, spalam covoarele si scoatem saltelele la aer. Sub paturi si bilioteca maturam, apoi curatam cu apa si detergent.

Dupa cum facem curatenie generala in bucatarie, pe holuri, in baie, in sufragerie si in dormitoare, la fel trebuie sa ne pregatim si masina pentru iarna, deci avem nevoie de cea mai buna firma care ofera servicii de detailing auto Bucuresti.

In fiecare an imi fac masina ca noua inainte de venirea iernii. Firma Curat-tapiterii.ro dispune de personal bine pregatit, de aparatura, consumabile si echipamente sa curete in profunzime si temeinic fiecare loc din masina mea.

Ma incanta faptul ca vin acasa la domiciliul clientului, iar la sfarsitul lucrarii ma invita sa iau masina curata in primire. De fiecare data am fost 100% multumita, fiindca nu am gasit nicio pata si niciun fir de praf dupa ce ei au luat la mana totul.

Sigur ca ducem masinile la spalatorie vara si uneori le mai spalam si noi. Scuturam presurile, fiindca se impune asta fiind pline de praf si de noroi, dar nu avem Karcher, care sa lase perfect curate tapiteriile, tetierele si plafonul. Bordul, volanul, mocheta sunt luate la rand si chiar si cele mai incapatanate pete de pe materialele textile sau pielea din care sunt facute scaunele auto dispar.

Usile si portbagajele vor straluci si ele si un alt lucru important este acela ca la cerere nu folosesc detergent daunator, ci pot curata cu aburi, sa fereasca persoanele sensibile sau alergice de reactii negative.

Programarea o fac din timp, fiindca au multi clienti fideli care solicita curatenie generala pentru masinile lor si fiindca vin acasa trebuie sa va spun ca profit de acest lucru si ii programez si pentru:

-curatarea tuturor fotoliilor si canapelelor din casa. Aceste piese de mobilier din casa acumuleaza atat de multi microbi, incat devin depozite de pericole si alergeni. Echipa de specialisti de la firma prezentata mai sus este capabila sa scoata petele de vin, ciocolata sau cafea de pe orice tesatura.

-spalarea covoarelor. Consider ca este un ajutor important sa imi lase covorul ca nou, fiindca si in el se aduna praf, gunoaie si pete.

Va sfatuiesc sa nu intrati in iarna cu masina nepregatita din punct de vedere igienic, fiindca ati fi obligati sa impartiti spatiul cu microbi, acarieni, praf si pete!

In prezent nu exista firma mai buna decat cea prezentata de mine, deci programati-va acum, fiindca mai tarziu vor fi multe cereri.