Transport funerar de oriunde din Europa - Guest Post

Poate ca intr-o zi vom privi decesul ca pe un fenomen normal, fiindca nu putem sti ce se afla dincolo de moarte. Este posibil sa ajungem intr-o lume mai buna, sa ajungem la un nivel superior de existenta, care sa ne scape de stresul cotidian, de boli si suparari.

Daca dincolo de moartea noastra fizica se afla o restaurare fizica, iar la timpul potrivit si cei dragi vor veni dupa noi si vom fi mult mai fericiti nu mai am motive de ingrijorare!
Ma rog, sa admitem ca nu va fi asa, ca lucrurile ar putea sta mai rau. Dar ce ma impiedica sa imi imaginez ceva care sa usureze totul?

Oricum, avem un aliat in firma de pompe funebre Funerarenicolas.ro, chiar daca decedam sau avem un deces in familie la capatul lumii. De oriunde din Europa, profesionistii de la firma prezentata mai sus asigura repatriere decedati.

De 15 ani, operatorii funerari de serviciu nu dorm ca sa dea consultatii celor care au nevoie sa isi aduca mortul din Franta, Germania, Italia sau Anglia. Ei pun la punct un calculator online, aproape singurul din domeniul pompelor funebre, care sa permita apartinatorilor sa calculeze costurile repatrierii in functie de distanta. Rezultatul primit nu este modificat in timpul derularii operatiunilor, fiindca cei de la Funerarenicolas.ro sunt onesti si fac totul la superlativ, manifestand respect atat fata de decedati, cat si fata de apartinatori.

De 15 ani sunt in slujba repatrierilor si in tot acest timp au in portofoliu mii de repatrieri si tot atatia clienti multumiti, deoarece:

-chiar cand scriu acest material, masinile lor sunt pregatite sa plece la solicitarea cuiva oriunde in Europa. Asta inseamna ca sunt in stare tehnica perfecta, foarte curate, cu actele la zi, iar soferii profesionisti care le conduc sunt de incredere si disponibili sa plece in orice moment.

-aceleasi masini care asigura transportul sunt dotate cu frig. Oricat ar dura calatoria, oricat ar fi de cald afara, trupul neinsufletit nu va avea de suferit. De asemenea sicriul este bine fixat inaintea plecarii la drum lung sa nu cada sau sa se rastoarne si transportul in sine decurge elegant.

-exista experti funerari  care coordoneaza echipa pentru fiecare tara in parte si acestia cunosc legislatia funerara a statului respectiv ca niste juristi. Apeland la acesta firma nu veti avea de intampinat incidente fiindca dosarul de repatriere va fi complet, sicriele vor fi in ordine, totul va fi facut, dupa cum cere statul respectiv sa se poata trece granite cu mortul si sa poata fi adus in Romania.

-ei se ocupa si de recuzita funerara, care cuprinde, multe lucruri, iar lipsa unora este sinonima cu imposibilitatea de a pleca la drum. Unele state impun doua sicrie pentru astfel de transporturi: unul din zinc si unul din lemn de esenta tare, iar capacul este sigilat inainte de plecarea pe drumul repatrierii. Dincolo de operatiunile dificile: spalare, taierea unghiilor, tundere si barbierire (daca este barbat) sau usor machiaj al fetei (daca este femeie), imbalsamare si imbracare ca si asezarea in sicriu, este nevoie si de dosarul complet de repatriere care contine certificat de deces international si certificat de imbalsamare, iar toate actele sunt procurate de repezentantii firmei amintite.