Investeste eficient

Perifericele de birou, se dovedesc a fi, adesea, mai importante decat angajatii cateodata, deoarece in ziaua de astazi volumul de munca este destul de mare, iar firmele trebuie sa faca fata volumui de lucru.

Uneori, se mai intampla ca o imprimanta sau un scanner sa nu mai functioneze si sa te trimita intr-o perioda de repaus pana cand un tehnician apare sa rezolve situatia sau in cazurile cu ultimatum, patronul este obligat sa cumpere unul nou.

Insa, sunt si cai de a evita ambele optiuni prezentate mai sunt, deoarece frime precum Discoveryservice.ro sunt aici pentru a schimba acest lucru.

Avand o experienta de peste 20 de ani de parteneriat cu Toshiba Discovery Service este o firma IT specializata in domeiul Printing si Arhivari. Echipa lor formata din experti ofera intotdeauna solutii eficiente clientilor care apeleaza la serviciile lor, iar preturile sunt foarte convenabile.

Desigur, nu toate firmele dispunand de un capital care sa le permita achizitonarea unei multifunctionale Toshiba, deoarece preturile pornesc de undeva de la 2000 de euro, insa Discovery Service ofera posibilitatea de a inchiria produsele pentru o perioada de timp.

Daca te gandesti la multifunctionale de inchiriat in Bucuresti, atunci aceasta firma este tot ce ai nevoie.

Tot ce trebuie sa faca firmle, pentru a beneficia de serviciul de inchiriere al Discovery Service, este sa respecte urmatoarele criterii.

Pentru a inchiria serviciile imprimantelor multinfunctionale Toshiba de la Descovery Service, veti avea nevoie de un volum mediu lunar:

Pana in 3.000 de pagini lunar pentru a acoperi volumul mic
Intre 3.000 si 10.000 de pagini lunar pentru a acoperi volumul mediu
Peste 10.000 de pagini lunar se incadreaza in volumul mare de lucru.

De asemenea, echipamentul pentru acest serviciu prevede un cartus color si alb/negru, formatul hartiei uzuale fiind A3 si A4, iar functiile de baza obligatorii cuprind scanner, retea, fax si fata verso/Duplex.

Este tot ceea ce trebuie sa aiba o firma, fie o firma mica de traduceri autorizate, fie institutii de stat cu volum mare de pagini scanate si xeroxate zilnic.

Serviciile oferite de Discovery Service, nu numai ca sunt folosite pentru firmele interesate de crestere a capitalului, dar acest serviciu se poate dovedi a fi extrem de util si pentru scolile de stat care deseori duc lipsa de echipament si fondurile anuale nu permit achizitionarea unui dispozitiv multifunctional.

Serviciul de inchiriere este optiunea cea mai rapida pentru a face fata cererii de hartie xeroxata, mai ales in perioadele de examen sau simulari.

Discovery Service este firma ideala de IT, la care poti sa apelezi oricand ai nevoie de servicii profesionale de arhivat si printing. Aceasta frima a oferit intotdeuna incredere clientilor, unul din punctele forte fiind parteneriatul lor de lunga durata cu Toshiba, care la ora actuala este unul dintre cei mai mari producatori de periferice din lume.

Pentru a granta succesul in firma ta, iti recomand servciile de inchiriere multifunctionale oferite de Discoveryservice.ro, la preturi foarte convenabile care se pliaza pe nevoile tale.

Aparaturi de ultima generatie capabile sa execute chiar si cele mai complexe task-uri de imprimare si scanare, intr-un ritm foarte rapid fara sa te faca sa pierzi timpul.