Investeste in biciclete MTB la cel mai bun pret din Romania - Guest Post

Este bine sa ai mereu o evidenta a cheltuielilor pe care le faci, astfel vei deveni mai atent cu banii pe care alegi sa ii investesti. Imi place sa cumpar doar strictul necesar sau obiectele care se afla la super reduceri. Cu ocazia zilei de 1 iunie am auzit ca magazinul click4sport.ro, organizeaza o campanie cu promotii pentru biciclete Mountain Bike.

Magazinul va tine oferta disponibila incepand cu 22 Mai pana pe 10 Iunie unde clientii vor avea sansa de a cumpara biciclete pentru copii, cu preturi incepand de la 429 lei si biciclete adulti cu preturi de la 999 lei. Cum stiu sa recunosc o oferta buna atunci cand o vad, nu am stat pe ganduri si m-am dus direct pe site-ul click4sport.ro pentru a vedea gama lor de biciclete MTB.

Am ramas placut surprins sa va ca oferta lor chiar s-a aplicat si pentru bicicletele de adulti si am avut posibilitatea de a alege un model care sa nu depaseasca 1000 lei.

Am cumparat modelul de bicicleta Ultra Agressor 26” 520 mm, o bicicleta exceptionala care se poate adapta usor, atat la traficul urban, cat si la cararile pietruite de pe traseele montane din tara noastra.

Mi-am dat seama inca din descrierea caracteristicilor ca bicicleta foloseste un principiu simplu prin care a fost construita insa indeajuns de rezistenta pentru a face fata oricarei provocari.
Cadrul bicicletei este realizat din aluminiu pentru o rezistenta sporita, dar si pentru a nu fi prea grea cand trebuie transportata manual.

De ce am ales sa cumpar o bicicleta MTB?

Mountain Bike, adica bicicleta de munte, are cauciucuri cu balonul mai mare, cu crampoane accentuate si are un cadru mai rezistent pentru a putea merge cu viteza pe orice drum de munte. Bicicletele MTB au amortizoare mai rezistente si mai multe viteze, pentru a putea urca diverse pante mai usor. Foarte populare in randul adultilor si al copiilor, bicicletele de munte sunt o investitie care merita din plin, deoarece spre deosebire de o bicicleta normala sunt mult mai fiabile, indiferent de terenul pe care se pedaleaza. Modelul de bicicleta pe care l-am cumparat se poate desfasura fara nicio problema atat in oras, cat si pe drum accidentat.

Este un mare plus, mai ales la pretul pe care l-am platit. Click4sport.ro este un magazin foarte avantajos in special pentru cei care vor sa cumpere prima bicicleta. Perioada aceasta de 22 Mai pana pe 10 Iunie este oportunitatea perfecta pentru a investi intr-o bicicleta MTB, datorita reducerilor de sezon.

Investitiile inteligente sunt mereu bine venite, deoarece o bicicleta precum modelul Ultra Agressor 26” reprezinta un mijloc de transport sigur care nu necesita combustibil si nici prea multa mentenanta.

Recomand magazinul click4sport.ro tuturor, deoarece este unicul magazin din Romania care s-a gandit la copii de 1 iunie, oferind preturi avantajoase pentru gama lor de biciclete MTB.

Produsele lor prezinta o gama completa de biciclete, accesorii pentru ciclism si echipament profesional pentru a depasi orice obstacol pedaland.