Pe www.si-law.ro va gasiti un aparator de nadejde in Israel - Guest Post

Evreii sunt destepti, originali si omenosi, dar din cauza diferentelor de civilizatie nu sunt mereu intelesi cum ar trebui. De cate ori religiile si traditiile nu coincid, oamenii se tatoneaza reciproc. I-am descoperit de curand la Sinaia, intr-un hotel de patru stele si iata ce am apreciat la ei:

-sunt mandri de originea lor si tin la traditiile lor. Le pastreaza ca atunci in vechime, fara sa le pese de comentariile celor din jur. Fiindca sunt perseverenti, hotelierii le fac pe plac, adica le gatesc in vase in care nu s-a pregatit niciodata carne de porc. Vineri seara li se aprind lumanari si sunt serviti in sali separate.

-sunt comunicativi. Buni oratori, gasesti felurite subiecte de vorba cu ei, nu te rezumi la cum va fi vremea.

-sunt bogati, fiindca stiu sa scoata bani si din piatra seaca.

-le place sa petreaca, dar nu zgomotos, cu muzica data la maximum, ci sunt adeptii petrecerilor decente. I-am auzit cantand divin in cor la acelasi hotel, in holul urias al acestuia, fara sa deranjeze pe nimeni.

Cel mai mult mi-a placut, cand vecina de alaturi, m-a strigat cand am iesit pe balcon, sa admir peisajul:

-Doamna, doamna! Am ceva pentru dumneavoastra. Probabil ca ati primit si dumneavoastra de la receptie un voucher pentru o sticla de vin. Noi nu mai avem timp sa ne bucuram de ea, asa ca va dau dumneavoastra voucherul, sa va bucurati de bautura impreuna cu cei dragi si sa inchinati un pahar in sanatatea noastra.

Am multumit, miscata de gest si am schimbat cateva cuvinte cu doamna amabila. Plecase din Romania de peste 20 de ani, dar revenea de cate ori avea prilejul. Ii placea Ardealul si ei si sotului si evident adora Sinaia. Se intrista de cate ori parasea tara noastra.

A doua zi, balconul din stanga mi s-a parut gol, dar am atins voucherul daruit si parca o tineam de mana pe doamna din Israel.

Un roman care tranziteaza Tara Sfanta se poate trezi fata in fata cu justitia din tara respectiva din cauza diferentelor cultural-traditionale, reflectate si in legislatie, tocmai de aceea trebuie sa stie ca pe http://www.si-law.ro  va descoperi un aparator de nadejde.

Evident ca fie ca te duci ca turist, fiindca sunt multe locuri de vizitat, fie sa lucrezi, nu te gandesti sa devii un infractor, mai ales intr-o tara straina. Pur si simplu este posibil ca acolo sa te comporti ca intr-o tara europeana, obisnuit fiind cu libertatea de aici, sa incalci astfel legislatia si sa te trezesti in fata justitiei.

Situatia unui roman caruia i se intampla acest lucru nu va fi deloc roz, din urmatoarele motive:

1. I se poate pune un avocat din oficiu, care nu este cel mai bun din lume. Se stie cum sunt alesi avocatii din oficiu.

2. In instanta se poate vorbi exclusiv in ebraica sau in engleza si acuzatul care nu intelege bine cel putin engleza, nu va putea comunica perfect nici cu avocatul sau, nici in fata instantei. De multe ori ezitarile sunt considerate ca fiind forme de manifestare a vinovatiei.

3. Daca s-a ajuns la masura arestului preventiv este deja grav, fiindca persoana respectiva va sta inchisa alaturi de straini care ii pot face mult rau. Se stie ce se intampla in toate inchisorile din acesta lume.

Din aceste motive te sfatuiesc sa ai mereu la indemana datele de contact ale lui Samy Ilie, reprezentantul Si-law.ro, avocatul care are cele mai mari realizari in procesele de orice tip din Israel, aparatorul romanilor.

Samy Ilie este recomandat de:

-pregatirea profesionala si continua perfectionare. Niciodata nu apare o lege in tara sa adoptiva, fara ca avocatul prezentat mai sus sa nu o studieze. El este la curent tot timpul cu toate modificarile legilor din Israel, dar este preocupat in aceeasi masura si de dreptul international, de legislatia europeana si internationala.

-implicarea afectiva alaturi de romanii sai. Samy Ilie devine nu numai avocatul tau, ci iti este si confrate, prieten pe care te poti bizui, psiholog.

-modul in care isi construieste apararea. Multi se duc in sala sa il asculte vorbind, fiind sedusi de ceea ce spune.

-functiile importante pe care le-a detinut in acesta tara. A avut in subordine procurori si a raspuns de securitatea a milioane de oameni.

-multimea cauzelor in care pledeaza. Samy Ilie iti poate oferi o gama variata de servicii, pe care nu le gasesti la alti avocati. De pilda, cine mai crezi ca ar lupta pe viata si pe moarte sa iti obtina gratierea, scriindu-i presedintelui sau ar face toate demersurile pentru  eliberarea ta pe cautiune? Dar pentru permisul tau ridicat din cauza infractiunilor comise, crezi ca s-ar baga cineva?

-limbile straine cunoscute, vorbite persuasiv. Dupa caz, te va apara in ebraica sau in engleza la fel de convingator, iar cu tine va vorbi in romana.

Israelul este tara pe care ar trebui sa o viziteze orice roman, mai ales ca noi credem in Mantuitorul, iar in cazul in care suntem acuzati pe nedrept sau pagubiti, sa nu uitam numele aparatorului nostru!

Acest articol este Guest Post.