Magazinul Click4Sport - biciclete si echipamente sportive

Imi place foarte mult sa merg cu bicileta. Si sunt sigur ca si multora dintre voi va place asta. Desi timpul liber limitat nu imi permite sa fac asta foarte mult, profit de fiecare ocazie pe care o am. De cele mai multe ori merg prin parc sau in locuri special amenajate pentru biciclisti dar, atunci cand am ceva mai mult timp la dispozitie, aleg si locatii ceva mai diferite.

Atunci cand vine vorba despre biciclete si aer liber nu ezit sa imi spun parerea, chiar daca nu sunt chiar un expert in aceasta privinta. Faptul ca am avut bicicleta inca de la varsta de 5 ani m-a ajutat sa invat cate ceva despre acestea. Pot repara aproape orice defect, stiu cum sa aleg o bicicleta pentru un anumit tip de activitate si stiu cum sa aleg si echipamentul potrivit, gratie in mare parte magazinului Click4Sport. De fiecare daca cand am nevoie de ceva, stiu unde sa gasesc, calitatea fiind incontestabila si serviciile ireprosabile.

Pentru ca nu am atat de mult timp la dispozitie incat sa merg in locuri prea indepartate foare des nu am optat pentru o bicicleta mountain bike, desi mi-ar fi placut foare tare, ci pentru una de oras, cu ajutorul careia sa ma si pot deplasa in diverse locuri apropiate. Este o varianta mai economica si de multe ori mai rapida ca masina sau autobuzul. Nu mai trebuie sa astept la atat de multe semafoare si sa opresc la treceri de pietoni iar locul de parcare nu mai este o problema.

Protectia este cea mai importanta pentru mine, atunci cand merg pe bicicleta, atat impotriva eventualelor accidente cat si a caldurii sau a frigului. Pentru ca de ce nu, pot folosi bicicleta si iarna. Dar nu fara sa ma protejez asa cum trebuie. Astfel, aleg un echipament sportiv adecvat de la Click4Sport, in care sa ma simt comod si care sa aiba un pret accesibil pentru bugetul meu. Atat pe timp de vara cat si de iarna, imbracaminte care sa permita corpului sa elimine transpiratia eficient si sa ma apere de caldura sau frigul excesiv. Cele mai utile in aceasta privinta sunt pantalonii, jacheta, tricoul si manusile. Personal, imi place sa port mereu manusi cand merg cu bicicleta, deoarece imi ofera un grip mai bun al coarnelor si ajuta si la manevrabilitate.

Casca de protectie este absolut esentiala. Pe cat de placut este sa pedalez iarna, pe atat de periculos. Ar fi si mai grav daca nu as utiliza si cauciucuri specifice acestui anotimp insa cu Click4Sport sunt asigurat si in aceasta privinta. Cu toate acestea, gheata este gheata si fara sa vrem alunecam. Chiar si o simpla cazatura de pe bicicleta poate fi destul de dureroasa iar capul trebuie sa fie neaparat protejat. Mi-am ales asadar o casca care sa arate bine, sa fie rezistenta si care sa imi ofere si ceva beneficii in ceea ce priveste aerodinamicitatea, scop pentru care mai toate au acest design specific.

Daca si voi sunteti in cautarea unui echipament adecvat pentru biciclisti, nu ezitati sa vizitati magazinul.