Reparatii frigidere de orice marca, dupa perioada initiala de garantie

Cand cumperi un aparat frigorific nou, primesti o garantie initiala care de cele mai multe ori nu este mai lunga de 2 ani. Unii producatori ofera si garantie suplimentara comerciala pentru cea minima legala in Uniunea Europeana, insa acestea sunt cazuri fericite, destul de putine la nivel de piata. Chiar si asa, dupa 3, 4 sau 5 ani de la achizitie, cu certitudine orice defectiune nu va mai fi reparata gratuit de catre producator.

Ce optiune are clientul in acest caz? Sa gaseasca o firma de service competenta sau un specialist frigotehnist autorizat, de asemenea competent si onest, cu o politica de pret convenabila. A doua varianta este de obicei mai ieftina, mai rapida si ar putea fi chiar de calitate mai buna, pentru ca multi specialisti din domeniu prefera sa lucreze pe cont propriu daca sunt cu adevarat experimentati si competenti...

Poate fi vorba despre reparatii frigidere whirlpool, arctic, beko, gorenje, indesit... practic orice brand cunoscut. Pe piata au aparut in ultimii ani multe alte marci pe segmentul low cost in special, iar un specialist in domeniu poate asigura desigur reparatii si pentru aparate frigorifice produse sub aceste branduri mai putin celebre.

Asadar, daca ai un frigider (combina frigorifica, lada frigorifica etc.) care nu mai functioneaza corect si care nu se mai afla in perioada de garantie, apeleaza la o firma de service frigidere sau la un frigotehnist autorizat. Indiferent de alegerea pe care o faci, asigura-te ca vei colabora cu persoane experimentate, dar si oneste! Intreaba in avans despre preturi si, chiar daca nu ti se poate spune exact suma ce va fi necesara pentru plata inainte de interventie, cere o grila generala de preturi.

De preferat este sa alegi o firma sau un specialist care are prezenta solida online. De ce este important acest aspect? Pentru ca doar asa iti dai seama ca este vorba despre cineva care lucreaza corect si bine, care isi doreste sa aiba o imagine buna online pe termen lung. Pe internet, oricine poate posta comentarii, iar o firma / un specialist este usor de identificat atat de catre clientii multumiti, cat si de catre clientii nemultumiti! O firma de service frigidere sau un frigotehnist autorizat care investeste puternic in promovarea sa online la nivel organic (nu doar anunturi platite pe Google si Facebook) va avea mai multa grija ca totul sa fie bine la lucrari, pentru a putea sa se bazeze si pe recomandari.

Ai nevoie de reparatii frigidere zanussi sau reparatii frigidere electrolux? Poti merge la sigur pentru reparatii frigidere in Bucuresti, orice marca, in orice cartier din Capitala, cu solutiile propuse de tehnician frigotehnist Opris Adrian, PFA, care lucreaza eficient pentru orice client - persoana fizica sau persoana juridica. Reparatiile se efectueaza la domiciliul clientului (sau la punctul de lucru al firmei client, dupa caz), iar lucrarile sunt garantate la nivel calitativ.