Unde gasesti apartamente noi 2 camere Berceni la preturi avantajoase

V-ati gandit la achizitionarea unei noi locuinte? V-ati gandit ca este deja timpul sa va mutati la casa voastra, in care sa va bucurati de liniste, intimitate si in care sa fiti cu adevarat o familie?

Va doriti un loc pe care sa il numiti cu drag ACASA, un loc care sa va bucure din tot sufletul si pe care sa il amenajati asa cum va doriti? V-ati gandit de foarta multa vreme la acest lucru, insa nimic nu va facut cu ochiul pana acum? A mai venit un membru in familia dumneavoastra si va doriti sa va mutati intr-o casa, sau intr-un apartament incapator ?

Ei bine, Top Home este acum alaturi de dumneavoastra, si va pune la dispozitie numeroase apartament cu o camera, doua, sau chiar trei in cadrul unui complex rezidential din cartierul Berceni, Bucuresti.

Apartamente 2 camere Berceni


Este un complex rezidential, realizat din materiale de ultima generatie, special creat pentru persoanele care vor sa aiba un loc linistit si o priveliste incantatoare.

Apartament nou cu 2 camere, 55 mp, intr-un ansamblu rezidential exclusivist, plin de eleganta, într-o zona linistita ce ofera locatarilor sai un pachet de servicii de cea mai buna calitate, conceput pentru a crea un mod de viata confortabil, sanatos si in siguranta.

In cadrul complexului rezidential sunt disponibile peste 20 tipuri de apartamente, cu cate 1,2,3, sau 4 camere, astfel incat cu siguranta va veti regasi confortul dorit.

La incheierea contractului apartamentul se va preda catre client cu urmatoarele dotari si finisaje:

Usa Metalica Maco la intrare, gresie hol + bucatarie + baie, faianta baie + bucatarie, usi interior Pinum, tamplarie din PVC de inalta calitate, cu geam tripan, central termica, calorifere, vopsea lavabila.

Casa scarii, holurile comune si scarile fiind placate cu granit de o calitate superioara.

Contorizarea utilitatilor facanduse individual, apometrele si contoarele de gaz fiind scoase pe hol, iar contoarele de energie electrica fiind in casa scarii.

Spatiile verzi depasind 9000 mp vor fi intretinute de catre o firma cu experienta in domeniu. Curatenia in intregul Ansamblul Rezidential cat si in interiorul blocurilor vor fi asigurate de catre o firma specializata, impreuna cu Asociatia de Locatari a Ansamblului Rezidential.

Un alt exemplu, la un super pret apartament cu 2 camere decomandate cu suprafata utila de 55 mp plus balcon (deschis) de 4,07 mp, format din living, bucatarie inchisa, dormitor, baie (cu geam) si hol, amenajat si finisat la cheie! Apartamentul se poate oferi gol sau integral mobilat si utilat electrocasnic, torul absolut nou ! Aceasta proprietate este potrivita pentru o familie tanara, dinamica, implicata profesional in activitati aflate in legatura directa cu orasul pentru care acasa inseamna o locuinta intr-o zona linistita, adiacenta acestuia. Apartamentul este situat in vecinatatea comoda a orasului, la etajul 1 cu pod al unui bloc nou, construit recent, amplasat in zona Berceni. Blocul este cu structura de rezistenta mixta - portanta si stalpi din beton armat, (cu tavanul din beton armat), elemente de zidarie exterioara si interioara din caramida, izolat la exterior cu termosistem executat cu placi din polistiren de 10 cm.