A cumpara o casa noua sau una veche

Daca sunteti in cautarea casei viselor voastre, stiti ca achizitionarea unei case noi sau a unei case vechi nu este doar o problema de buget. Pe langa costuri, trebuie luate in considerare calitatea vietii, garantiile, estetica finala si atitudinea personala.

 

In plus, trebuie sa va ganditi bine daca doriti o locuinta in orasul dvs. sau in alta parte. Pana a vedea care sunt plusurile si minusurile, noi va recomandam orasul Sibiu. Este un oras deja foarte dezvoltat, dar a carui dezvoltare continua din toate punctele de vedere. In plus, este un oras viu, dinamic, apreciat pentru calitatea vietii.

 

Sa locuiesti in Sibiu este placut si in acelasi timp poate fi eficient din punct de vedere financiar - gasesti numeroase locuri de munca, ai oportunitati de afaceri etc. Inclusiv din punct de vedere turistic, Sibiul sta foarte bine si reuseste sa fie un exemplu pozitiv in Romania. Mai mult decat atat, Sibiul este apreciat adesea in presa nationala si chiar in cea internationala.

 

Aici veti gasi oferte imobiliare Sibiu pentru locuinte noi sau locuinte mai vechi, poate chiar cu o insemnatate istorica. In plus, pe site-ul eurosibimobiliare.ro veti gasi o gama diversificata de anunturi imobiliare Sibiu ce vor contine inclusiv case traditionale, ce vor avea arhitectura specifica zonei, atat de dorita de cumparatori. Eurosibimobiliare.ro este una din cele mai bune locatii unde puteti gasi anunturi imobiliare Sibiu pentru orice tip de cladire sau locuinta. Fie ca doriti sa cumparati sau sa inchiriati, aici va asteapta un numar impresionant de proprietati Sibiu.

Revenind la subiect, de ce ar trebui sa achizitionati o locuinta noua?

1. Noua pentru a minimiza timpul

Daca de fel nu sunteti rabdator sau sunteti nelinistit de factori necunoscuti, cumpararea unei case noi direct de la dezvoltator este, cu siguranta, cea mai usoara alegere, deoarece puteti vedea care este calitatea materialelor, iluminarea camerelor, dimensiunea, dimensiunea din camere si va veti distra doar alegand mobilierul.

2. Noua "pe hartie" pentru a personaliza

Daca cladirea este inca in constructie, veti avea ocazia sa o cumparati la un pret putin mai mic decat cel de finalizare, dar tinand cont de timpul necesar pentru efectuarea lucrarilor care lipsesc. Puteti efectua, de asemenea, modificari ale materialelor sau amenajarea peretilor  interiori, insa, fara a modifica structurile importante si amplasarea gurilor de scurgere a apartamentului pentru bai si bucatarii.

3. Noua pentru o casa moderna si eficienta

Noile case sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, sunt din ce in ce mai tehnologice si sunt caracterizate prin folosirea de materiale inovatoare. Solutiile arhitecturale ale celor mai moderne constructii se indreapta apoi catre forme si proportii capabile sa combine frumusetea estetica si tehnologiile inteligente.

 Dar o locuinta veche, ce trebuie renovata?

1. Renovarea pentru a crea medii cu un farmec unic
Casele vechi, construite cu tehnici si gusturi ale altei epoci, trezesc interes pentru ca sunt acoperite cu o patina a timpului care nu poate fi reprodusa intr-o casa noua. Renovarea este o alegere ideala pentru oamenii creativi care isi doresc o casa care sa reflecte gustul lor si care sa fie unic si inconfundabil. Astfel de case puteti intalni in tot orasul Sibiu sau in imprejurimi.

2. Restructurarea pentru a va bucura de volum si spatii mai mari

Casele construite pana in anii ‘60 ai secolului trecut sunt caracterizate, in comparatie cu cele mai recente, prin camere si ferestre mai mari, tavane mai inalte si cu spatii suplimentare precum intrari, dulapuri si studiouri, in timp ce cladirile noi sunt de obicei calibrate pe dimensiuni minime. Pentru cei care redescopera placerea de a trai intr-o casa de epoca, spatiile mari ale unei case vechi care urmeaza sa fie restaurate sunt ideale.

Pana la urma, veti cumpara ce va place mai mult, fie ca este o casa noua ori una veche. Cert este ca alegand o agentie precum eurosibimobiliare.ro, veti gasi ceea ce va doriti.