Un tractor bun este mult mai eficient

In agricultura este nevoie de utilaje eficiente, care sa poata lucra pamantul pentru zile intregi fara a avea defecte majore astfel incat sa fie alese anumite termene limita si totodata calitatea pamantului sa fie una mai buna astfel incat recoltele sa fie si mai mari si de calitate mai buna.

Si in industria agricola apar an de an noi utilaje, sisteme si idei prin care fermierii sa poata realiza sarcinile mai rapid si msi eficient. Astfel, inca din 1985, brand-ul Case IH le aduce cele mai bune utilaje si periferice din domeniu.

La cumpararea oricarui utilaj nou primim desigur si garantie pentru o anumita perioada. Cu toate acestea, unele piese se pot uza sau defecta chiar dupa incheierea acestei perioade iar fermierii sunt nevoiti sa gaseasca locuri din care sa faca rost de piese de schimb rapid si la un pret bun. Pentru asta exista magazinul online Tractor Sud, unde gasim numeroase modele de piese Case IH, noi sau second-hand, de cea mai buna calitate.

Datorita avansarilor tehnologice, si utilajele agricole au devenit mai bune si nu mai necesita un efort atat de mare din partea conducatorilor. Imi amintesc si acum cum era in urma cu 20/30 de ani, cu tractoarele acestea vechi care nu erau atat de puternice, nu aveau sisteme automate sau macar aer conditionat, computere de bord si alte lucruri. Insa, isi faceau treaba cum se putea mai bine si an de an ne puteam bucura de recolte bogate.

In prezent, ca si in multe alte domenii, agricultura este ceva mai usoara. Un tractor este mult mai puternic, capabil sa are o suprafata de 4 sau 5 ori mai rapid decat un altul vechi iar plugurile sau semanatorile au dimensiuni mult mai mari si pot prelucra mult mai bine pamantul. Astfel, o „campanie” agricola, cum este numita pe la noi prin zona nu mai dureaza atat de mult si poate fi realizata mai bine. Dar, tractoarele si celelalte utilaje sunt supuse la acelasi efort mecanic. Astfel, este nevoie ca unele piese tractor Case IH sa fie schimbate dupa incheierea acestei campanii, in special filtre, curele sau rulmenti.

Din fericire, comparativ cu o masina, piesele pentru utilajele agricole, fie ele si de calitate mai slaba, sunt facute sa reziste un timp mai indelungat asa ca nu este necesara schimbarea lor atat de des, decat daca vrem ca utilajul nostru sa fie mereu la capacitate maxima. Indiferent de alegere, putem conta pe cei de la Tractor Sud, unde vom gasi mereu piesele de care avem nevoie, indiferent de brand si model. Dar, daca ramanem la brandul mai sus mentionat, in magazin nu gasim doar piese pentru tractor ci si piese combina Case IH, de la lame pentru cutite pana la garnituri si filtre pentru motor. Datorita faptului ca in magazin avem parte de consiliere profesionala, vom gasi exact ceea ce cautam.

Astfel, sarcinile agricole vor deveni mult mai usoare si mai eficiente iar rezultatele mult mai bune cu ajutorul unor piese de calitate de la Tractor Sud.