De ce sa apelezi la firme de asamblare mobila atunci cand iti cumperi o biblioteca noua

Atunci cand numarul de carti pe care le ai in casa creste considerabil, este foarte posibil sa ai nevoie de o biblioteca noua. Dupa ce ai gasit modelul perfect care sa se potriveasca in locuinta ta, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la o firma de asamblare mobila pentru ca aceasta sa fie montata.

Firmele de asamblare mobila la domiciliu asigura preluare si transport

O biblioteca este o piesa de mobilier mare si grea, iar transportul ar trebui sa fie facut in conditii perfecte pentru ca niciun element sa nu se deterioreze. Daca este vorba despre o biblioteca cu pereti lateriali inchisi, o astfel de placa poate avea o inaltime considerabila. Este lesne de inteles ca va fi imposibil de introdus in portbagajul unei masini normale si este vorba despre doua placi cel putin. Daca se adauga si partea superioara, atunci sunt trei placi grele care trebuie transportate prin oras si pe scari. In lipsa ajutorului specializat vei avea foarte multa bataie de cap sa duci aceste pachete acasa si de aceea iti recomandam sa apelezi la firme de asamblare mobila care ofera si servicii de preluare si transport.

Biblioteca este transportata in conditii optime

Exista o serie de conditii speciale care ar trebui sa fie respectate pentru a transporta mobilierul in siguranta. Pentru a elimina riscul ca mobila sa se deterioreze in timpul transportului, aceasta trebuie sa fie incarcata intr-o masina cu spatiu suficient. Este de ajuns ca un singur element mai dur sa treaca prin cutie pentru ca bucata de mobilier din interior sa se zgarie. In cele mai multe cazuri aceste zgarieturi sunt definitive.

Montaj rapid si fara efort din partea proprietarului

Pentru ca s-a discutat deja despre cat de grele pot sa fie elementele componente ale unei biblioteci, in momentul in care o persoana se ocupa singura de montarea sa va afla curand ca ii este imposibil sa faca asta. Este nevoie de mai multe personae pentru acest proiect, motiv pentru care se apeleaza la servicii de asamblare mobila la domiciliu. Atunci cand sunt solicitate astfel de firme, o intreaga echipa se va prezenta in locatie pentru montaj. In plus, aceste persoane au si antrenamentul necesar pentru a putea lucra si cu greutati mari. Colaborand cu firme specializate, proprietarul nu se va mai confrunta cu febra musculara si dureri de spate si va gasi mobila montata atunci cand va ajunge acasa.

Daca toata activitatea are loc in capitala, avantajele colaborarii cu o firma care asigura asamblare mobila Bucuresti sunt vazute la superlativ. Numai drumul pana la magazin pentru preluarea mobilierului poate dura cateva ore in functie de distanta dintre magazin si client si tinand cont de ore si de trafic. Daca se pune problema mutarii mobilierului in mai multe drumuri, este posibil ca proprietarul mobilierul sa aloce o zi doar pentru acest lucru, ulterior fiind nevoit sa aloce timp si pentru asamblare si curatenie. Firmele care asigura asamblarea mobilierului, la finalul proiectului strang tot ce a ramas, cum ar fi pungi, cutii de carton si ambalaje care au insotit mobilierul.