Rubin 2000 incepe productia a 50.000 viziere pe care le va dona

Rubin 2000, firma detinatoare a Pam Bijuterii, importator si distribuitor autorizat echipamente Laser Trotec si stampile Trodat in Romania, se implica si in campania #scutpentruspitale a Asociatiei „Zi de Bine”. Grupul Rubin a inceput productia si distributia a 50.000 viziere pe care le va dona. 1500 de viziere au ajuns deja saptamana aceasta la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, Sectia Boli Infectioase.

„De cum am vazut initiativa #scutpentruspitale lansata de Asociatia „Zi de Bine” am dorit sa ne implicam. Romania nu a ajuns inca la punctul maxim al pandemiei, iar spitalele au nevoie de intreg sprijinul pe care il pot primi. Le multumim si le suntem recunoscatori cadrelor medicale, tuturor doctorilor, asistentelor, celor din prima linie care isi asuma riscuri in fiecare zi”, a spus Florin Pantelimon, owner Rubin2000.

„Prin aceasta donatie dorim sa ne alaturam celor care sprijina sistemul medical din Romania pentru ca spitalele sa poata oferi ingrijirile necesare pacientilor diagnosticati cu noul Coronavirus si pentru ca medicii, asistentii si toti cei care lucreaza in spitale sa fie cat mai bine protejati”, a declarat Bruno Alexandru Lehr, Director General Rubin 2000.

Vizierele produse de Rubin2000 sunt realizate din PVC Kristal, transparent, oferind o arie vizuala generoasa. Se pot utiliza cu solutii antibactieriene sau dezinfectanti fara efect de matuire si pot fi folosite cu masca si ochelari de protectie fara efect de aburire.

Rubin 2000, companie ce anul acesta sarbatoreste 20 de ani de activitate, este importator si distribuitor autorizat in Romania al echipamentelor de gravura, marcare si decupare laser Trotec, al stampilelor Trodat si de materiale de prelucrare publicitare. Compania detine in acelasi timp brandul si lantul de magazine Pam Bijuterii.