Peste 35.000 de viziere donate pana acum de Rubin 2000

In luna aprilie Rubin 2000, firma detinatoare a Pam Bijuterii, importator si distribuitor autorizat de echipamente Laser Trotec si stampile Trodat in Romania, s-a angajat sa realizeze si sa doneze 50.000 de viziere acolo unde este nevoie de ele. Intre timp, peste 35.000 de viziere au fost deja realizate si donate la nivel national la spitale, clinici, camine de batrani, benzinarii, cabinete veterinare si in multe alte locuri.

Printr-un parteneriat cu Platforma UNITED, o initiativa UNTOLD Nation, 6000 de viziere au fost produse in ultima saptamana si vor ajunge la spitalele si clinicile din Maramures.

„Am raspuns cu bucurie propunerii celor de la UNITED de a realiza 6000 de viziere care sa ajunga la clinicile si spitalele din Maramures. Le multumim partenerilor nostri pentru sprijinul acordat. 6 voluntari din partea UNITED au ajutat la realizarea in timp record a vizierelor de protectie ce vor ajunge in Maramures”, a spus Bruno Alexandru Lehr, Director General Rubin 2000.

Vizierele donate de Rubin 2000 pana acum au ajuns la Spitalul Clinic Colentina, la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu, Institutul National de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals”, Institutul National Matei Bals, Spitalul Orasenesc Pucioasa, Spitalul Municipal Moreni, Spitalul din Targoviste, Serviciile de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, la Institutul Oncologic "Prof. Dr. Al. Trestioreanu", camine de batrani, clinici veterinare, centre de dializa, Spitalul Militar ROL 2 Otopeni si in multe alte locuri.

In afara de aceste clinici si spitale, Rubin 2000 a decis sa doneze si pachete de cate 5 viziere tuturor celor care au nevoie de ele. S-au primit numeroase solicitari de la persoane din diverse institutii – spitale, clinici, benzinarii, lucratori comerciali, pensionari sau familii cu copii etc. - care au fost onorate, fiind livrate gratuit peste 1500 pachete cu cate cinci viziere in Bucuresti si la nivel national.

„Am inceput prin a ne implica in campania #scutpentruspitale a asociatiei „Zi de Bine”, dar am remarcat rapid ca este nevoie de viziere in foarte multe locuri. Am raspuns prompt solicitarilor pe care le-am primit la telefon sau pe email la sales @ rubin2000.ro si astfel am putut sa ne asiguram ca vizierele ajung rapid la cei care au nevoie de ele”, a spus Florin Pantelimon, owner Rubin 2000.

„Ne-am dorit sa putem oferi, in urma cererilor si mesajelor primite, viziere de protectie gratuit cat mai multor persoane carora le-ar putea fi de folos, de aceea am realizat pachete de cate cinci pe care le-am expediat sau distribuit direct in Bucuresti celor care ne-au solicitat un asemenea pachet telefonic sau pe email. Am remarcat astfel cat de multe institutii si persoane fizice se confrunta cu lipsa vizierelor si ne-am bucurat ca am putut sa ajutam sa fie mai protejati in aceasta perioada. Campania #viziereRubin2000 continua!”, a declarat Bruno Alexandru Lehr, Director General Rubin 2000.

„Vom continua sa producem si sa donam viziere pana atingem obiectivul propus, de 50.000 de viziere donate”, a adaugat Florin Pantelimon. „O astfel de campanie de donari era absolut necesara daca tinem cont de contextul si situatia in care ne aflam cu totii si de reactiile apreciative pe care le-am avut pana acum de la cei care au primit aceste viziere. Suntem fericiti ca ne putem implica si ca putem ajuta!”

Rubin 2000 va continua campania de realizare si donare a vizierelor. Detaliile vor fi actualizate permanent pe paginile de Facebook: Rubin 2000 - https://www.facebook.com/Rubin2000Bucuresti/ - si Pam Bijuterii: https://www.facebook.com/pambijuterii/

Rubin 2000, companie ce anul acesta sarbatoreste 20 de ani de activitate, este importator si distribuitor autorizat in Romania al echipamentelor de gravura, marcare si decupare laser Trotec, al stampilelor Trodat si de materiale de prelucrare publicitare. Compania detine in acelasi timp brandul si lantul de magazine Pam Bijuterii.