Rubin 2000 isi sustine partenerii sa reia activiatea de afaceri

Rubin 2000, firma detinatoare a Pam Bijuterii, importator si distribuitor autorizat de echipamente laser Trotec si stampile Trodat in Romania, a decis sa isi sustina cei 1500 de parteneri sa reporneasca afacerile. Compania doreste sa ajute cat mai multi parteneri sa isi poata relansa business-urile si sa depaseasca situatia dificila generata de pandemia de COVID-19.

Dupa ce a lansat, in luna aprilie, o campanie de donatie de 50.000 de viziere de protectie care au ajuns la numeroase spitale, clinici veterinare, camine pentru batrani, centre de dializa, dar si la oameni obisnuiti care au nevoie de ele, Rubin 2000 vine si in ajutorul partenerilor sai oferindu-le un discount exceptional de 30% la produsele Trodat, Trotec si Rowmark.

Astfel producatorii din industria publicitara, cei care ofera servicii de gravura si producatorii de stampile vor beneficia de aceasta oferta speciala in luna mai, un demers de a reporni afacerile in aceasta perioada de incercare pentru toate business-urile.

“Toti partenerii Rubin 2000 abia asteapta sa isi poata relua activitatea. Stim ca este nevoie de ajutor si am dorit sa venim in sprijinul partenerilor nostri cu o oferta care sa ii ajute in aceasta perioada dificila. Astfel, pentru prima oara, oferim un discount insemnat la toate produsele Trodat, Trotec si Rowmark”, a declarat Florin Pantelimon, owner Rubin 2000.

Oferta va fi extinsa si catre toti cei care au nevoie de astfel de produse si vor contacta Rubin 2000 in aceasta luna.

„Succesul partenerilor nostri este succesul nostru”, a mentionat Bruno Alexandru Lehr, Director General Rubin 2000. „Intelegem foarte bine impactul pe care il are pandemia asupra afacerilor si stim ca doar impreuna putem reusi. Suntem alaturi de partenerii nostri si ne dorim sa aflam despre cat mai multe business-uri repornite in perioada urmatoare. Impreuna suntem mai puternici!”

Rubin 2000, companie ce anul acesta sarbatoreste 20 de ani de activitate, este importator si distribuitor autorizat in Romania al echipamentelor de gravura, marcare si decupare laser Trotec, al stampilelor Trodat si de materiale de prelucrare publicitare. Compania detine in acelasi timp brandul si lantul de magazine Pam Bijuterii.