Lucruri care te pot ajuta sa te simti sexy in porpriul corp

A fi sexy si a te simti bine in propriul corp putem spune ca este un scop comun al tuturor femeilor, nu doar al tau. Pana in acest moment, cel mai probabil ai realizat faptul ca nu este nevoie sa 90-60-90, o anumita culoare a parului sau sa intervi chirurgical asupra unor zone a corpului. A fi sexy este mai degraba o stare, un mod prin care ne percepem pe noi si care de cele mai multe ori sunt lucruri care nu au o legatura directa cu tinutele.

Pentru ca traim totusi intr-un secol in care se pune foarte mult accentul pe imaginea personala, nu vom putea sa fim in totalitate neglijenti cu tinutele pe care le purtam, asadar vom urma niste tipare. Cu totii ne dorim sa fim perceputi intr-un mod cat mai placut de catre cei din jur, insa de prea putine ori suntem atenti la nevoile noastre si la modul in care ne percepem propriul corp. Dincolo de frumusetea exterioara care desigur este un lucru subiectiv, este esential ca noi sa ne percepem ca fiind sexy si atractive, mai presus de orice altceva.

O greseala foarte frecventa pe care o facem este aceea ca incercam mai mereu sa ne raportam la diferite vedete si persoane din jurul nostru, pe care noi le consideram frumoase si atragatoare, fara a lua in calcul daca acest lucru este chiar atat de necesar. Pentru ca stim ca si tu iti doresti sa te simti cat mai sexy in propriul corp, am pregatit cateva sfaturi utile pe care le poti lua in calcul atunci cand iti doresti sa iti imbunatatesti perceptia despre propriul corp si propria frumusete.
   
Poarta cu incredere lenjeria intima preferata.


De foarte multe ori ne ferim sa vorbim despre lenjeria intima considerand acest lucru un subiect tabu sau mult prea personal. Este adevarat ca lenjeria intima este un produs vestimentar care nu se vede, insa acest lucru nu inseamna ca ea este lipsita de orice fel de impact. Lenjeria intima aleasa in mod corespunzator inseamna confort si inseamna un plus de incredere. La aceste lucrui se adauga desigur si faptul ca lenjeria intima este produsul vestimentar care te poate ajuta sa te percepi cel mai sexy.
   
Apeleaza la frumusetea bijuteriilor.

Bijuteriile am putea spune ca sunt unele dintre cele mai expresive detalii la care putem apela atunci cand dorim sa ne completam tinutele intr-un mod cat mai unic si mai impresionant. Mai mult decat atat, bijuteriile te pot ajuta totodata si sa te transformi intr-o prezenta de invidiat, in orice circumstanta. Apeleaza la bijuterii de calitate ori de cate ori tinuta iti permite acest lucru si oricand iti doresti sa te simti cat mai sexy in propriul corp.
   
Nu uita de mult indragitul parfumul.

Parfumurile sunt adesea asociate cu accesoriile pentru simplul fapt ca dincolo de fragrantele lor deosebite, acestea sunt cele care reusesc sa ne transforme in prezente atractive in orice imprejurare. Fara a fi la vedere si fara a utiliza cuvinte, parfumurile reusesc sa spune o multime de lucruri despre noi si despre personalitatea noastra. Asadar, alegerea unui parfum potrivit reprezinta o misiune cat se poate de importanta.