Lectura pentru copii bucurie pentru cei mici si cei mari - Guest Post

O carte reprezina un adevarat univers, de aceea nu intru intr-o librarie, fara sa caut carti pentru copii.

Contactul cu o carte noua reprezinta o sarbatoare pentru mine. Era o vreme cand devoram bibliotecile scolare mici si profesorii imi aduceau carti de acasa, sa citesc. Nu pot uita gestul lor si in memoria darului de pret pe care mi-l faceau, cumpar si daruiesc carti copii.

Cand pot sa fac o bucurie celor mici sunt foarte fericita. Imi place sa le vad stralucirea din priviri si modul in care mainile lor mici se intind sa ia darul.

Trebuie sa va spun ca o parte din mine se simte si acum atrasa de aceste comori de pret pentru copii. Petrec cel putin 2 ore intr-o librarie buna si ajung la 3 ore, daca exista si ceaiuri de lux si cadouri pe care le pot comanda. De fapt, in librarii petreceam acest timp. Acum ma feresc sa ies in oras din doua motive importate:

1. Caldura excesiva care iti provoaca disconfort.

2. Amenintarea care s-a abatut asupra noastra din martie, 2020.

Vreau sa va spun tuturor parintilor de unde puteti sa cumparati cele mai interesante , frumoase si ieftine carti ilustrate pentru copii, fiindca este pacat sa ratati carti din colectia Usborne la jumatate de pret.

In lista de mai jos va prezint cateva carti pentru copii pe care trebuie sa le puneti urgent in cos: „Ajuta-ma sa zbor!”, „Vrei sa te joci cu mine?”, „Un fratior pentru vrabiuta”, „Tesatoarea de vise” si „Pe plaja”.

Haideti sa le ocupam placut timpul micutilor si sa nu ii lasam in compania dispozitivelor! Imi plac familiile in care parintii ii citesc pe rand in fiecare seara copilului cate o poveste, fiindca mi se pare ca in acest mod se apropie total de el. Stiu copii care nu adorm, pana nu li se spune povestea.