Rubin 2000 aniverseaza 20 de ani si deschide cinci noi locatii PAM Bijuterii

Rubin 2000, firma detinatoare a brandului romanesc PAM Bijuterii, importator si distribuitor autorizat de echipamente laser Trotec si stampile Trodat in Romania, implineste azi 20 de activitate. Lansata in august 2000 de Florin Pantelimon, Rubin 2000 s-a impus in scurt timp devenind lider in distributia echipamentelor si a materialelor Trotec si Rowmark si a stampilelor Trodat.

In plina pandemie grupul anunta investitii de 500.000 euro in cinci noi locatii ale brandului propriu PAM Bijuterii. Primele trei magazine vor fi deschise in luna septembrie in Veranda Obor Mall, Carrefour Orhideea Grozavesti si Carrefour Vulcan Nepi, urmand ca in octombrie sa fie deschise un magazin in Kaufland Barbu Vacarescu si inca o locatie surpriza.  

De asemenea, se creeaza 5 noi locuri de munca pentru fiecare locatie in parte, ajungandu-se asadar la un total de 25 de noi angajati in 2 luni. Rubin 2000 isi doreste ca in 2021 sa ajunga la peste 100 de angajati.

La fel ca in celelalte magazine ale lantului din Auchan Titan, Auchan Vitan, Auchan Pallady, Cora Pantelimon si Big Berceni, si in noile locatii este oferit serviciul de reparare a bijuteriilor.

De-a lungul celor doua decenii, Rubin 2000 si-a dezvoltat permanent portofoliul de produse si servicii comercializate si a castigat increderea a peste 1500 de parteneri la nivel national. Acestia au beneficiat permanent de suport si de cele mai bune preturi la produsele comercializate.

In 2020, cand pandemia a pus la incercare foarte multe companii, Rubin 2000 si-a ajutat partenerii sa continue sau sa reporneasca afacerile prin discounturi, termene de plata extinse si prin tombole cu premii speciale – toate incluse si actualizate constant pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Rubin2000Bucuresti/.

Mai mult, compania s-a implicat activ si in sprijinul celor din linia intai si a tuturor celor care au avut nevoie de echipamente de protectie donand 50.000 de viziere care au ajuns la numeroase spitale si clinici la nivel national, precum si la persoane din benzinarii, din domeniul sanitar, lucratori comerciali, pensionari sau familii cu copii etc. care au solicitat unul dintre miile  de pachete a cate cinci viziere oferite gratuit de Rubin 2000.

„Acum 20 de ani am pornit pe un drum care, privind in urma, inseamna multe proiecte de succes si zeci de mii de ore de munca transformate in rezultate excelente pe care le-au avut clientii si partenerii nostri. Ne-am adaptat permanent, am cautat noi directii de dezvoltare care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri, iar astazi imi doresc sa pot vedea rezultate cel putin la fel de bune si peste 20 de ani,” a spus Florin Pantelimon, owner Rubin 2000.

„Secretul succesului grupului Rubin 2000? Am fost mereu atenti la nevoile angajatilor si partenerilor nostri, la tendintele internationale si la cererea de piata. Consideram ca succesul nostru este succesul clientilor si partenerilor nostri. Suntem recunoscatori pentru devotamentul echipei Rubin 2000 si ne dorim sa continuam sa cream locuri de munca si sa facem investitii in Romania. Vom continua, de asemenea, si sa fim alaturi de partenerii nostri si sa ii sprijinim atunci cand au nevoie,” a declarat Bruno Alexandru Lehr, Director General Rubin 2000.

In aceasta vara, compania a realizat si un parteneriat cu Horia Colibasanu, singurul alpinist roman care a reusit sa escaladeze Everestul fara oxigen suplimentar sau ajutorul serpasilor. „2020 este un an care ne-a pus la incercare toate resursele, rabdarea si increderea in noi si in afaceri. Suntem siguri ca putem depasi cu succes aceasta perioada. Nu este usor, dar este important sa ne adaptam si sa nu renuntam. In astfel de momente uneori ne gasim inspiratia in jurul nostru, in realizarile extraordinare ale unor oameni ca noi. Avem nevoie de exemple pentru a ne da seama ca putem merge mai departe. Ca totul va fi bine.

Unul dintre oamenii care ne inspira este Horia Colibasanu, un alpinist desavarsit care a luptat pentru ca visurile lui sa devina realitate. Si care a reusit, cucerind Everestul. Determinarea, adaptabilitatea si perseverenta sunt trei caracteristici pe care le admiram la Horia – un om cald, hotarat si un invingator. Pentru ca aceste trei elemente se regasesc ca valori si la noi, Rubin 2000, si pentru ca ele sunt “ingrediente” de care avem nevoie in aceasta perioada, suntem onorati sa avem un parteneriat cu Horia Colibasanu care va culmina cu un eveniment Rubin 2000 si Trodat pentru toti partenerii companiei”, a precizat  Bruno Alexandru Lehr.

„Vom continua sa ramanem fideli misiunii noastre de a oferi mereu cele mai bune produse si echipamente si de a imbunatati constant relatia cu partenerii nostri de afaceri, cu toti angajatii Rubin 2000 si PAM Bijuterii si cu clientii fara de care nu am fi putut aniversa astazi 20 de ani”, a adaugat Florin Pantelimon.

Rubin 2000, companie ce anul acesta sarbatoreste 20 de ani de activitate, este importator si distribuitor autorizat in Romania al echipamentelor de gravura, marcare si decupare laser Trotec, al stampilelor Trodat si de materiale de prelucrare publicitare. Compania detine in acelasi timp brandul si lantul de magazine Pam Bijuterii.