Record de Black Friday 2020 la PretzMic.ro: 5000 de ceasuri de mana si peste 3500 de smartwatch-uri vandute in o ora

Black Friday 2020 a adus vânzări consistente înregistrate în magazinul online PretzMic.ro, unde încă din prima oră de campanie s-au consemnat peste 5000 de ceasuri de mână și peste 3500 de smartwatch-uri comandate de clienții dornici de reduceri masive. Traficul pe website a fost cu peste 30% mai mare decât anul trecut, semn că tot mai mulți români află despre campania de Black Friday și doresc să profite de oportunitățile de shopping.

Campania de Black Friday 2020 continuă la PretzMic.ro și în următoarele zile, existând stocuri consistente pentru sute de produse, pregătite special pentru sărbătoarea reducerilor. Selecția cuprinde o mulțime de ceasuri bărbătești și ceasuri de damă, modele casual, sport, business sau fashion, toate dintre cele mai populare pe parcursul anului 2020. Prin colaborarea cu firma de curierat Sameday, trimiterea comenzilor se poate face și în cele peste 700 de lockere easybox existente la nivel național. Desigur, toți clienții pot opta și pentru livrare prin curier la domiciliu.

Black Friday 2020 la PretzMic.ro a fost și încă este un real succes, cu prețuri foarte competitive, mai mici decât cele propuse în campaniile similare de alte magazine online, după cum subliniază reprezentanții e-shop-ului axat pe segmentul economy de ceasuri de mână. Reducerile au depășit 90% la mai multe produse, iar stocurile au fost consistente, astfel că mulți clienți au beneficiat de reduceri maximale, până la 95%.

Cu doar câteva zeci de lei pot fi comandate unele dintre cele mai populare modele de ceasuri bărbătești și ceasuri de damă. Chiar dacă propune ceasuri de mână pe nișa economy, PretzMic.ro selectează cu atenție furnizorii și promite mereu calitate ridicată a produselor, având chiar și branduri proprii pe care le promovează pe piața din România. Obiectivul este de a aduce românilor acces la prețuri demne de magazinele online din Asia, dar cu toate beneficiile oferite de cumpărarea de la un magazin online românesc - livrare rapidă, posibilitate retur, comunicare avansată etc.

Genți, curele, portofele, rucsacuri, bijuterii - există o largă selecție de produse fashion pentru femei disponibile în Black Friday 2020 pe PretzMic.ro. Magazinul încearcă an de an să propună clienților săi fideli tot mai multe produse, dincolo de ceasuri de mână. Apreciate în acest an sunt și gadgeturile din secțiunea Hot Deals, o mulțime de articole utile pentru uz personal sau pentru casă. De la ceasuri la articole fashion și gadgeturi, toate produsele sunt ideale și pentru a reprezenta cadouri de Crăciun pentru cei dragi.

PretzMic.ro este unul dintre cele mai vizitate magazine online de ceasuri din România. Cu un concept axat pe prețuri mici, după cum îi spune și numele, magazinul comercializează online variate modele de ceasuri, dar pune accent în același timp pe calitatea produselor și a serviciilor. În categoriile de ceasuri bărbătești și ceasuri de damă se regăsesc inclusiv branduri foarte apreciate pe piața locală, unele propuse în exclusivitate, așa cum sunt Curren, Forsining, Jaragar sau Johnny Far. Clienții pot comanda inclusiv ceasuri de tip smartwatch, ochelari de soare și alte accesorii / gadgeturi la prețuri convenabile.