Cauti ajutor pentru oamenii cu datorii? Idei care te ajuta!

Datoriile nu sunt motiv de panica atat timp cat se pot plati la termen. In mod cert, creditele reprezinta un ajutor important in momentul in care sunt contractate, doar in ideea in care sunt accesate intr-adevar pentru necesitati importante: sanatate, studii, pentru o casa sau pentru o masina.

Cei mai multi cauta ajutor pentru oamenii cu datorii atunci cand intarzie cu plata ratelor sau cand nu mai gasesc de unii singuri solutii pentru a stinge imprumuturile pe care le-au facut. O buna parte dintre acesti oameni, au contractat credite pentru a face achizitii nejustificate si nu s-au gandit la repercursiuni pe termen lung.

Fireste, intr-o astfel de situatie, este prioritar sa gaseasca o solutie care sa ii poate scapa de datorii, dar pe de alta parte, este esential sa constientizeze ca pentru rambursarea datoriilor au rolul principal. In fond, de fiecare persoana cu datorii depinde gestionarea propriilor venituri, astfel incat sa iasa mai repede dintr-o situatie care ii impovareaza.

Un rol important intr-un astfel de context il pot avea agentii companiei KRUK Romania

Colectarea datoriilor de catre KRUK apare in discutie atunci cand bancile sau alte companii la care persoanele in cauza au de platit credite sau facturi pentru diverse servicii sau bunuri, gasesc ca este potrivit sa externalizeze recuperarea sumelor de bani. Din momentul in care se primeste o instiintare prin care se informeaza ca datoria va fi gestionata de KRUK Romania SRL, se poate intra in contact cu agentii firmei, oameni empatici, deschisi catre o comunicare amiabila. Modalitatile de contact sunt numeroase si sunt mentionate in instiintarea respectiva – exista inclusiv o pagina dedicata pe Facebook.com.

Acestia identifica cele mai bune solutii pentru fiecare client in parte si ofera sfaturi care sa ajute efectiv:

Semnarea Angajamentului de plata

Acest document semnat de client ofera avantaje semnificative:

ratele lunare se vor plati in cuantumul sumei pe care clientul o mentioneaza in acest document;

clientul este cel care preia controlul datoriei pe care o are, in ideea in care va putea sa plateasca suma de bani pe care si-o permite lunar, in functie de veniturile de care stie ca dispune in fiecare luna;

ratele nu sunt insotite de penalitati.

Posibilitatea de a-si plati ratele lunar pe o platforma dedicata

Asa cum mentioneaza si B365.ro, compania pune la dispozitia clientilor sai o platforma pe care se pot face plati rapide. Desi un cont deschis pe aceasta platforma este important pentru controlul optim al datoriilor, ratele se pot plati si fara logare. Avantajele platilor prin e-KRUK.ro, le includ si pe urmatoarele:

se fac rapid si fara dificultate;

sunt sigure din punct de vedere tehnic;

sunt confortabile, putand fi facute de pe orice dispozitiv cu acces la internet;

asigura respectarea normelor de distantare in contextul pandemiei.

In mod evident, pentru a se ajunge la ziua fara datorii mai repede este esential ca persoana in cauza sa economiseasca si sa fie chibzuita. Agentii KRUK recomanda tinerea cheltuielilor sub control, mai ales pe cele care nu sunt esentiale, pana la stingerea datoriei. In aceasta idee, ajuta mult o evidenta obiectiva a acestora, in fiecare luna.