Cum sa oferi cosurile cadou pentru Paste altfel fata de cum o faceai pana acum

Sărbătoarea pascală reprezintă pentru mulți credincioși acea perioada a anului care trebuie tratată cu multă considerație. În această perioadă, se respectă datinile strămoșești și se fac schimburi de cadouri. Există multe idei de cadouri interesante care pot bucura sufletul celui care le primește, însă cele mai indicate sunt tradiționalele coșuri cadou, din motive evidente.

De ce alegem coșurile cu produse tradiționale drept cadouri pentru Paște?


Un coș plin cu dulciuri și băuturi tradiționale amintește destinatarului de ‘’savoarea’’ sărbătorilor de altădată. Gustul unic al cozonacului, turta dulce cu scorțișoară, alături de un vin vechi ne poartă înapoi în timp, în vremurile dulci ale copilăriei. Coșurile cu alimente, această formă inspirată de cadouri pentru Paște reprezintă un obicei adoptat de multe civilizații, obicei care s-a extins în majoritatea statelor europene și s-a transformat într-o tradiție iubită de toată lumea.

Flexibilitate. Acesta este un prim atribut asociat coșurilor cadou. Acestea au prețuri pentru toate buzunarele și partea excelentă este aceea că, orice ai alege, produsele sunt mereu de calitate. Flexibilitatea vizează atât costurile, cât și persoana căreia îi faci un astfel de cadou. Fie că îl dăruiești șefului, angajaților sau partenerilor de afaceri, oricine se bucură la vederea unui coș cu produse de calitate.

Sunt personalizabile. Magazinele de specialitate sunt gata să creeze variante de astfel de coșuri în funcție de dorințele fiecăruia.

Idei populare de coșuri cadou pentru Paște

Coșurile cadou pot fi gata achiziționate sau personalizate în funcție de persoana, gusturile destinatarului, relația ta cu acesta și bugetul alocat. Iată câteva idei de coșuri cadou prezentate de debonaire.ro care surprind și cele mai pretențioase așteptări:

Coș cadou corporate. Pentru șefi sau parteneri de afaceri, coșul pe care îl cauți este cel cu puține produse dar de calitate premium. O sticlă de băutură fină, o ciocolată belgiană, trufe, aperitive pentru băutură, accesorii de scris sau obiecte decorative sunt elementele ideale pentru un astfel de coș. Ouăle și iepurașii de Paște pot fi prezenți, dar sub o formă mai discretă.

Coșuri pentru clienți. Aici poți adăuga motive pascale cu prioritate. De la cozonaci împletiți, lumânări decorative, ouă și iepuri de ciocolată, șampanie și fursecuri. Personalizează surpriza printr-un mesaj plin de gânduri bune.

Coș cadou pentru angajați. Îți cunoști colegii și angajații, le știi preferințele și poți crea variante perfecte pentru fiecare. De regulă, nu trebuie să lipsească o sticlă de alcool de calitate, aperitivele care vin în completarea băuturii, trufe belgiene cu umplutură de fistic (și nu numai) și alte dulciuri străine, prin care să ieși din zona predictibilului, tipică produselor tradiționale. Poți adăuga un joc de societate sau un instrument de scris personalizat.

Cu un coș cadou ai libertatea să răsfeți persoanele care contribuie la succesul afacerii tale cu delicii culinare care să meargă direct la inimă. Alături de un vin bun sau o șampanie, ciocolată belgiană, cafea și praline de ciocolată, mai poți strecura accesorii personalizate sau obiecte de decor care să simbolizeze sărbătorile de Paște.