BCR Leasing - dobanda speciala la achizitia vehiculelor rulate furnizate de CEFIN Trucks

BCR Leasing IFN SA si CEFIN Trucks au lansat un produs de finantare pentru achizitia vehiculelor rulate cu o dobândă foarte avantajoasă – 4,9% pentru finantarea în euro, variabilă (EURIBOR la 3 luni inclus) sau 5,9% pentru finantarea în lei.

Oferta se adresează persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate care nu îsi pot finanta integral achizitia din resurse proprii a unui autovehicul comercial rulat, cu masa maximă autorizată peste 3.5 tone.

Cel mai important beneficiu al ofertei este dobânda foarte avantajoasă – 4,9% pentru finantarea în euro, variabilă (EURIBOR la 3 luni inclus) si 5,9% pentru finantarea in lei. Clientii pot beneficia de perioade de finantare de până la 96 de luni si de cote de asigurare preferentiale, prin asiguratori agreati.

„Parteneriatul dintre BCR Leasing si CEFIN Trucks răspunde nevoilor de finantare ale unui număr mare de întreprinzători mici si mijlocii, cu potential real de dezvoltare, cărora dorim să le oferim un acces confortabil la finantare pe termen lung pentru vehicule comerciale rulate. stim că acesti întreprinzători, activi în comert, industrie, transporturi, etc., prin determinarea lor de a se mentine pe piată si de a reusi, asigură dinamismul atât de necesar economiei”, a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing.

Volumele segmentului de piată în care se tranzactionează vehiculele rulate este de aproape 3 de ori mai mare ca număr de unităti decât segmentul vehiculelor comerciale noi. Segmentul camioanelor rulate (cu masa maximă autorizată mai mare de 16 tone) este în crestere cu 19% fată de perioada similară a anului trecut. Vehiculele grele înmatriculate în România sunt în principal capete tractor (peste 80%).

„Am ales sa adăugam ofertei noastre destinate acestui segment de piată foarte dinamic o solutie de finantare mult imbunătătită fată de conditiile standard de finantare pentru vehicule rulate. Credem că în combinatie cu oferta noastră multibrand de vehicule fiabile, cu vechime mică (înmatriculate în 2010 si 2011), aflate în conditie tehnică excelentă, această ofertă ne va ajuta să devenim mai competitivi. În încercarea de a aborda diferit si specific segmentele de cerere, am gasit în BCR Leasing un partener de încredere care, pe langă o buna cunoastere a pietei auto, are experientă si flexibilitate”, a declarat Stefano Albarosa, CEO CEFIN Trucks.

BCR LEASING IFN este prezentă pe piata românească de leasing din anul 2001, ca subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a puternicului grup financiar central-european ERSTE Group. Cu o retea de unităti bine dezvoltată, compania oferă în prezent o gamă completă de servicii de leasing financiar. BCR LEASING IFN este o companie orientată spre client, preocupată permanent de inovatie, calitate si de adaptarea produselor si serviciilor sale la cerintele pietei.

CEFIN activează de peste 18 ani în domeniul auto ca furnizor de produse si servicii integrate pentru lumea transporturilor, compania fiind cunoscută drept unul dintre cei mai importanti distribuitori de vehicule comerciale din România. Cefin Trucks deserveste toti profesionistii din “lumea transporturilor” prin servicii de vânzare si post vânzare pentru camioane si autobuze, distributia de piese de schimb si lubrifianti. O facilitate de productie a carosărilor specializate pentru vehicule comerciale completează oferta integrată.