Cititoare pentru carduri de sanatate sunt deja disponibile in magazine online

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) este in plina campanie de distribuire a cardurilor de sanatate, la nivel national. Toti romanii vor avea in viitor astfel de carduri, necesare atunci cand se prezinta la medicul de familie, dar si in multe alte contexte. Aceste carduri de sanatate au un rol functional pentru sistemul de asigurari (verifica rapid statutul de asigurat al pacientului si intreg istoricul sau de decontari), dar sunt utile si pentru ca stocheaza unele date importante precum grupa sanguina si Rh-ul. De asemenea, se pot stoca date despre bolile cu risc vital si cele cronice, daca exista, precum si informatii despre optiunea de a fi sau de a nu fi donator de organe, in cazuri extreme.

Un cititor de carduri de sanatate va fi un dispozitiv tot mai intalnit in unitatile medicale. Astfel, interesul pentru cumpararea de asemenea produse este in crestere. Deja exista cititoare de carduri de sanatate disponibile in magazine online precum itgstore.ro. Un cititor de carduri de sanatate Ingenico Liteo are pretul de baza de 108,7 lei cu TVA inclus, dar in momentul redactarii acestui articol era valabila o promotie prin care produsul era oferit la doar 77,21 lei. Verificarea pretului exact se poate face usor in orice moment, pe site-ul itgstore.ro. Comanda se va onora foarte repede, prin curier rapid, caci produsele sunt livrate din stoc, deci ajung in foarte scurt timp la adresa mentionala de client in momentul introducerii comenzii.

Cititorul de carduri de sanatate Ingenico Liteo permite accesul sigur la datele de pe cardul de sanatate. Dispozitivul este de tip plug&play, fiind recunoscut automat de catre calculator. Ingenico Liteo indeplineste conditiile CNAS si se afla in lista de cititoare aprobate de institutie.

Cardul electronic de asigurari de sanatate este un document electronic emis tuturor celor cu varsta de minim 18 ani. Dupa ce este primit, trebuie activat si securizat printr-un cod PIN de acces. Medicul de familie poate introduce pe card datele importante pentru sanatatea pacientilor, de la grupa sanguina si Rh si pana la informatiile despre boli.

In magazinul online itgenetics pot fi comandate multe dispozitive utile in mediul business, de la imprimante de etichete si pana la cititoare de coduri de bare sau produse wireless. Pot fi cumparate etichete textile la super preturi, precum si module software care se integreaza cu Sagasoft.