Golin a lansat Kruger&Matz in Romania pe ritmurile lui Moga, Moculescu si What`s UP

Golin a lansat săptămâna trecută în România Krüger&Matz , brandul polonez de IT&C, printr-un concept original: videoclipul piesei Tânăr și Nebun (Trăiește-ți viața!), noul single marca Marius Moga&Horia Moculescu&What’s UP, a fost filmat aproape integral în sistem selfie, cu smartphone-ul Krüger&Matz Live 2 LTE.

“Krüger&Matz înseamnă pasiune, curaj, viziune! Filosofia noastră nu spune povestea telefoanelor, a tabletelor sau a produselor pe care le vindem. Din contră, spune povestea omului care le folosește. Credem cu tărie că tehnologia este doar un instrument pentru consumator, este doar o ustensilă pentru a-ți atinge visele, pasiunile. Suntem foarte fericiți de lansarea în România. Ce au făcut cei de la Golin respiră întocmai viziunea noastră. Sperăm că acest prim pas să reprezinte doar începutul unei frumoase prietenii, bazată pe o înțelegere comună a vieții”, a declarat Michal Leszek, fondator Krüger&Matz.

Campania de lansare a brandului a debutat cu lansarea oficială a clipului creat de Iulian Moga, cu ajutorul Krüger&Matz, pentru piesa semnată de Marius Moga, Horia Moculescu și What’s UP. Videoclipul a fost filmat, în premieră în România, aproape integral cu smartphone-ul Live 2 LTE de la Krüger&Matz. Melodia poartă denumirea Tânăr și Nebun (Trăiește-ți viața), traducerea liberă a sloganului internațional Krüger&Matz– It’s your life. Just take it. Prin versuri, ritm, voci și atitudine redă întocmai filosofia brandului.

Videoclipul piesei s-a filmat în mai multe locații din București, iar ideea scenariului este spontaneitatea. Pentru a asigura originalitatea clipului și a pune în evidență funcționalitățile smartphone-ului Krüger&Matz LIVE 2 LTE, Golin a propus echipei DeMoga o altă viziune asupra filmării – Ce-ar fi dacă am privi lumea prin ochii artistului? Ce-ar fi dacă am trăi alături de What’s UP pasiunea pentru muzică prin intermediul clipului? Astfel, pasaje importante din clip au fost filmate de What’s UP în sistemul SELFIE cu smartphone-ul Krüger&Matz LIVE 2 LTE. Această abordare ne-a permis să dăm o notă personală imaginilor și să le arătăm fanilor viața trăită la maximum, din perspectiva artistului.

Gașca de supereroi, tineri și nebuni, a umblat prin București - AFI Palace Cotroceni, Piața Unirii, la metrou și la karting, iar ziua de filmare s-a terminat cu un party în stilul DeMoga Music. În doar o săptămână, videoclipul a adunat peste 240.000 de vizualizări pe youtube – Trăiește-ți viața.

La petrecerea de lansare, cei peste 200 de invitați au putut urmări în exclusivitate videoclipul noului single și apoi s-au putut bucura de un concert susținut de cei trei artiști, reuniți pentru întâia dată în formula aceasta. Evenimentul a fost precedat de o conferință de presă unde, într-un cadru informal, participanții au putut testa telefoanele și tabletele Krüger&Matz și au discutat liber cu Michal Leszek, fondatorul Krüger&Matz. La conferința de presă au fost invitați și jurnaliștii de IT&C din Polonia, care au participat la eveniment prin live-streamining.

“Am decis să #goallin pentru Krüger&Matz. Întreg conceptul platformei s-a învârtit în jurul filosofiei Krüger&Matz. Am preferat să facem mai mult decât să vorbim despre pasiune, și-anume să investim cu adevărat în ea. Și așa am transformat lansarea Krüger&Matz în România în lansarea unei manifestări artistice complete – o piesă cu un selfie video, powered by Krüger&Matz”, spune Alina Bălan, Head of Consumer Division, Golin.

Echipa Krüger&Matz- Michal Leszek (Marketing Director), Anna Malitka-Babik (PR Manager). Echipa Golin care a creat și implementat lansarea Krüger&Matz în România a fost alcătuită din Alina Bălan (Head of Consumer Division), Ana Trif (Senior Manager), Cristina Tudor (Manager), Alexandra Siminiuc (Media Associate), Raluca Duță (Community Manager), Oana Popescu (Senior Events Associate) și Simina Zidaru (Creative Associate).

Single: Tânăr și Nebun (Trăiește-ți viața),
What's Up feat. Moculescu & Moga

Muzica: Horia Moculescu, Marius Moga, Laurențiu Duță, Cornel Ilie, Marius Ivancea, Ionuț "Yogi" Vasilache
Text: Marius Moga, Marian Ivancea, Gabi "Shift" Istrate
Producatori: Marius Moga, Ionuț "Yogi" Vasilache, Mădălin Roșioru @DeMoga Music pentru Cat Music
Mix: Marius Moga, Mădălin Roșioru @DeMoga Music
Mastering: Mădălin Roșioru @DeMoga Music
 (P)2014 DeMoga Music pentru Cat Music