Primul hipermarket Carrefour din orasul Targu Jiu si al 27-lea din tara

Carrefour România anuntă deschiderea primului hipermarket Carrefour din orasul Târgu Jiu si a celui de-al 27-lea din tară, în cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI, Shopping City Târgu Jiu.

„Ne bucurăm să deschidem primul hipermarket din Târgu Jiu. Asa cum i-am obisnuit deja pe români, venim cu cele mai mici preturi, un magazin modern si evenimente pentru întreaga familie, pentru o experientă de cumpărături cât mai plăcută” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour România.

Carrefour Târgu Jiu beneficiază de aparatură ce reduce consumul de energie electrică si a emisiilor de dioxid de carbon: iluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrică cu 35%; sistemele de refrigerare reduc emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 tone pe an; căldura generată de sistemul de refrigerare este redirectionată către spatiile de depozitare anexe magazinelor, eliminând nevoia folosirii unor alte surse de energie; zonele de depozitare marfă sunt echipate cu sisteme inteligente de iluminare care favorizează, pe timpul zilei, lumina naturală în detrimentul celei artificiale.

Promotii si zeci de surprize la Carrefour: super tombola specială de deschidere, din perioada 16-31 octombrie, unde premiul cel mare este o masină Volksvagen UP; cuponiada 30 lei din 30 în 30 minute, din perioada 16- 22 octombrie, prin care, la fiecare 30 de minute, pe linia caselor un client va fi ales prin tragere la sorti pentru a primi un cupon de cumpărături de 30 lei.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În România, Grupul Carrefour detine 163 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 82 supermarketuri 'Market', 46 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.