KFC deschide primul restaurant in Targu Jiu, in cadrul Shopping City Mall

KFC deschide primul restaurant în Târgu Jiu, odată cu inaugurarea centrului comercial Shopping City Mall. Restaurantul are o suprafată de 167 mp si se află în zona food court a mall-ului. Reteaua KFC în România ajunge, astfel, la 52 de unităti.

“Ne bucurăm să fim prezenti într-un nou oras din România, într-un spatiu modern, care cu sigurantă va deveni principalul punct de atractie pentru locuitorii din Târgu Jiu. La KFC îi asteaptă oricând o masă rapidă si gustoasă, cu preparate de pui delicioase si proaspete, cu retete clasice dar si cu multe produse inovatoare, care îi vor surprinde periodic. Încă de la primul restaurant deschis în România, ne-am propus să aducem gustul inconfundabil KFC în cât mai multe orase, iar noul restaurant este o reconfirmare a acestui angajament”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Pentru deschiderea noului restaurant KFC au fost investiti 350.000 euro si au fost create 30 de noi locuri de muncă. Toti cei care îsi doresc o masă gustoasă, preparată rapid, sunt asteptati în zona food court, la etajul 1 al noului Shoping City Mall, situat pe strada Termocentralei nr 10.

KFC este cel mai popular lant de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume si face parte din grupul YUM!Brands, cea mai mare companie de lanturi de restaurante si unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. KFC este recunoscut prin Reteta Originală, Extra Crispy, Kentucky Grilled Chicken si Crispy Strips, Aripioare Picante si sandvisuri de pui proaspăt preparate. 15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienti în 109 tări.

În România, lantul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenta pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network KFC si numără 52 de restaurante atât în Bucuresti, cât si în alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC România operează si un restaurant la Chisinău, Republica Moldova.