Speedsurfer - primul smartphone sub brandul T, lansat de Telekom Romania

Telekom Romania a lansat primul smartphone sub brandul T, sub numele de Speedsurfer. Acesta permite viteze 4G, pentru împărtăsirea experientelor în timp real, si vine cu o cameră foto de 5.0 Megapixeli si functie autofocus, pentru a captura cât mai fidel momentele importante;

Speedsurfer include o varietate de caracteristici, la un pret accesibil: suportă viteze de download de până la 150 Mbps si viteze de upload de până la 50 Mbps; displayul de 4.5 inch permite o experientă HD pentru vizualizarea fotografiilor si a filmelor; camera de 5 Megapixeli are functia de autofocus si o capacitate de filmare de 720 pixeli, cu 30 de cadre pe secundă; sistemul de operare este Android 4.3 Jelly Bean; procesorul de 1.2 GHz Quad-core si memoria RAM de 1GB permit o experientă facilă  de utilizare. 

“Asa cum am promis, lansăm noi produse si servicii sub umbrela brandului T, la standarde noi si îmbunătătite. Speedsurfer este primul nostru smartphone sub brand propriu, compatibil cu tehnologia 4G, care încorporează valorile brandului: Inovatie, Simplitate si Competentă”, a declarat Gabriel Ionită, Product Management Director la Telekom Romania.

Memoria internă disponibilă este de 5GB din totalul de 8GB. Pentru spatiu suplimentar, telefonul are un slot pentru micro USB. De asemenea, caracteristicile telefonului includ Wi-Fi, Bluetooth 4.0 si GPS integrat.

Speedsurfer este disponibil în magazinele Telekom Romania si Germanos la pretul de 99 lei împreună cu abonamentul Nelimitat L cu un contract de 24 de luni, care, pentru 19,95 Euro pe lună (TVA inclus), oferă trafic nelimitat 4G, comunicarea nelimitată în orice retea si beneficii în roaming: 100 în UE si 100 minute în tările din Zona 2. Smartphone-ul este disponibil si fără abonament, la pretul de 799 lei.

Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicatii, astfel încât clientii să beneficieze de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet de mare viteză si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum si continut de înaltă calitate si exclusivităti. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive si mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 142 milioane de clienti pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe si peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2013). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii ICT pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de tări si are circa 229.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde euro  în anul financiar 2013 – mai mult de jumătate din această valoare în afara Germaniei.