Corporate Office Solutions a deschis la Cluj-Napoca al doilea sau birou din Romania

In luna octombrie 2014, Corporate Office Solutions (COS), companie ce activeaza pe piata de design interior si fit-out pentru spatii de lucru, a deschis al doilea sau birou din Romania, in Cluj-Napoca. Noul sediu este situat intr-o cladire de birouri clasa A, recent inaugurata in oras: The Office Cluj-Napoca.

Corporate Office Solutions a fost infiintata in Romania in anul 1997, initial fiind dealer unic Steelcase, lider mondial in industria mobilierului de birou. Compania s-a dezvoltat continuu in cei 17 ani de activitate, largindu-si gama de servicii in functie de cerintele mediului business din tara noastra. Astfel, Corporate Office Solutions a devenit prima firma din Romania specializata in solutii integrate pentru amenajarea la cheie a spatiilor de lucru.

COS ofera clientilor design de birouri, consultanta specializata pentru spatiul de lucru, precum si servicii de relocare, de la planificarea initiala pana la relocarea propriu-zisa.

 

In 2014, Corporate Office Solutions a fost implicata in proiecte importante pe piata de real estate, precum Deutshe Bank HQ in Upground Business Centre, King si Pay U in Opera Centre, Abbvie in Lakeview Building, Popovici Nitu & Asociatii in Skytower, BASF si Saint Gobain in Floreasca Business Park.

 

In toate domeniile de expertiza, COS realizeaza servicii complete. Gama de produse oferita de Corporate Office Solutions pune accent pe eleganta, design si functionalitate, indiferent ca este vorba despre mobilier de birou, pardoseala tehnica cu multiple utilizari, partitii, jaluzele sau accesorii de comunicare vizuala.

Detalii complete despre noul birou din Cluj-Napoca pot fi accesate pe site-ul oficial al companiei, COS.ro, unde poate fi explorata intreaga oferta de servicii si produse pe care Corporate Office Solutions o propune mediului de business din Romania.