Vodafone - un nou magazin in centrul istoric din Bucuresti, pe strada Lipscani

Vodafone Romania a deschis primul magazin din centrul istoric al Capitalei, pe strada Lipscani, una dintre cele mai populare artere din Bucuresti. Noul magazin este aliniat conceptului global de design  al Grupului Vodafone, iar angajatii sai sunt pregatiti sa le ofere utilizatorilor consultant specializata in domeniul smartphone-urilor.

Magazinul din strada Lipscani, numarul 27, are o suprafata de 100 de metri patrati utili si este dispus pe doua niveluri. La parter se regasesc patru puncte de vanzare, precum si cele mai noi smartphone-uri si tablete, iar la etaj utilizatorii beneficiaza de o zona speciala de relaxare.

In plus, magazinul pune la dispozitia clientilor Wi-Fi gratuit de mare viteza, pentru a putea testa cele mai noi si performante terminale, impreuna cu serviciile si produsele Vodafone.

Cele mai asteptate terminale ale momentului, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, sunt disponibile din 31 octombrie in noul magazin si in intreaga retea Vodafone, alaturi de un pachet special creat, RED 49, ce include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 4,5 GB trafic de date, 1.500 de minute internationale si in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la TV prin SeeNow powered by Vodafone si muzica prin Zonga powered by Vodafone.

Noile terminale sunt puse in valoare de Supernet, o inovatie in utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigura viteze ridicate, stabilitate crescuta si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienti, la 30 iunie 2014.

Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.