Dealerul Asko International implineste 10 ani de activitate Honda

Asko International, dealerul din Bucuresti cu ponderea cea mai mare în totalul vânzărilor mărcii în România în 2014, sărbătoreste în această lună 10 de ani de activitate Honda.

Activitatea dealerului se desfăsoară în complexul de servicii integrate 3S aflat în zona de vest a municipiului Bucuresti (sos. de Centură nr.57, Chiajna). În acelasi timp Asko operează si un showroom în Calea Giulesti nr.8D, în apropierea pasajului Basarab, unde sunt comercializate, de asemenea, modelele reprezentative ale mărcii.

Pentru Asko, cei 10 ani de activitate înseamnă peste 2.200 de autoturisme livrate către clientii Honda si în acelasi timp asigurarea de servicii de mentenantă conform standardelor producătorului.

O echipă de 34 de specialisti stă la dispozitia clientilor pentru a oferi cea mai bună experientă Honda, indiferent de serviciile solicitate si gradul de complexitate al acestora.

Gama de servicii Asko include comercializarea de autoturisme noi si rulate, piese de schimb si accesorii, operatiuni de mentenantă, reparatii si vopsitorie, servicii ITP, trade-in, masină la schimb.

Pentru anul acesta Asko estimează un volum de 150 de unităti vândute, iar planul pentru 2015 este de 200 de unităti, bazat pe cele 5 modele si 4 motorizări noi pe care Honda le va lansa în următoarele 12 luni si în acelasi timp pe intensificarea vânzărilor de autoturisme Honda rulate.

Reteaua de comercializare de automobile Honda în Bucuresti include 3 showroom-uri, două dintre ele fiind operate de Asko si un al 3-lea operat de cel mai nou dealer din Bucuresti, Honda Nord.