Jamal - primul serviciu de delivery cu mancare jamaicana se lanseaza in Bucuresti

Brandul de mâncare jamaicană Jamal, o initiativă gastronomică unică în Romania, s-a lansat in Bucuresti. Jamal ofera o varietate de preparate culinare care redau aromele bucătăriei jamaicane, disponibile exclusiv la www.jamalfood.ro. Jamal este un proiect antreprenorial cu capital 100% românesc si acoperă o zonă neexploatată pană acum a segmentului de livrări de pe piata locală.

“În acest moment, conform datelor noastre, există doar cateva restaurante jamaicane în Europa si prea putine în partea de est. Astfel, ne-am propus să fim pionieri în domeniu si să aducem în România savuroasa bucătărie jamaicană. Românii sunt întotdeauna amatori de mâncare bună, iar Jamal îi va suprinde plăcut prin diversitatea condimentelor, creativitatea preparatelor si gustul autentic jamaican”, sustine Cristina Norocel, Managing Partner Jamal.

Jamal este un proiect antreprenorial unic în tară, ce completează diversitatea de optiuni culinare printr-un concept gastronomic nou – bucătăria jamaicană. Jamal îsi propune să devină în scurt timp un furnizor de referintă printre specialitătile prezente în capitală si să ocupe un loc de top în segmentul de livrări al bucătăriilor cu specific international.

Bucătăria jamaicană, unică în lume datorită combinatiilor inedite de condimente si ingrediente, are o traditie îndelungată, puternic influentată de diversitatea colonistilor care au locuit pe insulă de-a lungul secolelor. Urmând cu strictete retetele autentice jamaicane si ingredientele folosite de bucătarii insulei, Jamal deschide un nou univers culinar în Bucuresti.

“Sloganul utilizat de Jamal în campania sa de lansare este “Dealerul tău de mâncare si chill”. Folosind acest joc de cuvinte într-o notă plină de umor, Jamal vrea să transpună spiritul liber al Jamaicăi în fiecare portie de mâncare servită, care să impresioneze prin originalitate, nonconformismul mixurilor si aromele exotice nemaiîntâlnite. De aceea, suntem siguri că preparatele jamaicane vor ajunge rapid unele dintre cele mai frecvente alegeri ale bucurestenilor”, completează Cristina Norocel.

În oferta sa disponibilă la www.jamalfood.ro, Jamal reuneste preparate ideale pentru gurmanzi, bazate pe toate tipurile de carne si pe fructe de mare, produse pentru vegetarieni, meniuri creative si sănătoase pentru copii si deserturi apetisante pentru întreaga familie. Jamal propune bucurestenilor unele dintre cele mai populare feluri de mâncare consumate de jamaicani, printre care specialitătile de patiserie numite “patties”, cu pui, vită sau legume, supa de mango cu creveti, preparatele în sos jerk sau curry si orezul cu fasole rosie. Jamal completează meniul cu deserturi si băuturi răcoritoare, precum budinca de cartofi dulci cu glazură de castane, rum cake-ul însiropat în rom autentic jamaican si sucul de morcovi.

Momentan, preparatele Jamal sunt disponibile doar prin livrare în Bucuresti. Site-ul www.jamalfood.ro oferă si meniuri complete pentru masa de pranz, la preturi speciale, personalizate pentru a răspunde tuturor preferintelor.