www.shareuiestefericit.ro - Telekom Romania ii provoaca pe utilizatori sa transforme povestea lor de Craciun intr-o urare originala

Sărbătorile de Crăciun sunt momentul din an în care bucuria poate lua cele mai diferite forme, fie că este vorba despre a face un cadou sau de a share-ui un clip amuzant sau emotionant pe retelele de socializare.

Conceptul campaniei porneste de la premisa că, desi povestile trăite de Crăciun sunt autentice, urările sunt bazate pe clisee pe care am putea să le înlocuim cu felicitări neconventionale. Fără a încerca să se substituie farmecului urărilor traditionale, campania caută să provoace inventivitatea si imaginatia utilizatorilor tineri în spirit, chemându-i să devină vedete prin povestile lor despre sărbătorile de iarnă.

Telekom Romania îsi propune să construiască o interactiune autentică cu brandul, bazată pe un concept de comunicare original: „Share-uieste povestea ta si fă o surpriză din ea”. Pornind de la esenta brandului său, EXPERIENtE ÎMPREUNĂ, campania Telekom Romania de promovare a ofertei speciale de Crăciun este una originală, cu o prezentă puternică în online, media traditionale (audiovizual, outdoor si print), comunicare în interiorul si exteriorul magazinelor si altele.

„Nu este niciodată prea devreme să intrăm în spiritul sărbătorilor de iarnă împărtăsind experiente împreună, cu care să ne surprindem prietenii si familia într-un mod neasteptat. Experienta ta devine urare de Crăciun neconventională dacă o shareuiesti cu noi. Intră pe www.shareuiestefericit.ro si postează-ti povestea ca imagine, text sau video în formatele predefinite. Odată ce ti-ai creat felicitarea, poti să le-o trimiti prietenilor tăi pe e-mail, pe Facebook, Twitter si nu numai. Mai mult, vom selecta cele mai interesante si originale felicitări pentru a le include în campania TV si outdoor de promovare a ofertelor de Crăciun, ca un premiu pentru creativitatea utilizatorilor nostri”, a declarat Todor Dimitrovski, Director Comunicare si Strategie Marcă, grupul Telekom Romania.

Utilizatorii sunt invitati să îsi urce pe www.shareuiestefericit.ro povestile cele mai speciale, amuzante, emotionante. Tot aici, utilizatorii pot găsi mai multe materiale pe aceeasi temă.

Cu noua ofertă de Crăciun a Telekom Romania Mobile Communications, clientii noi si cei existenti, atât abonati cât si utilizatori de cartele preplătite, beneficiază de bonusuri atractive si gadgeturi la preturi speciale, astfel încât acestia să-si poată împărtăsi povestile fără griji.