180 de proiecte de pe platforma teimplici.ro concureaza pentru 50.000 euro

Telekom Romania anuntă că în perioada 25 noiembrie – 11 decembrie 2014 este deschisă etapa de votare si jurizare a proiectelor înscrise pe platforma teimplici.ro. Primele 10 proiecte în ceea ce priveste numărul de voturi din partea comunitătii si a juriului vor beneficia de finantare de până la 50.000 euro în total.

În concursul Teimplici.ro au fost înscrise 180 de proiecte, în 12 arii votate anterior ca favorite de către comunitate. Cele mai multe proiecte au fost înscrise în aria „Pregătit pentru viată” -  40 de proiecte, urmată de „Învată să fii voluntar”, cu 37 de proiecte si „Protejarea copiilor, a vârstnicilor si a victimelor violentelor” cu 23 de proiecte.

Între 25 noiembrie si 11 decembrie, oricine doreste poate vota proiectul favorit înscris pe platforma teimplici.ro. Pentru a putea vota, utilizatorii trebuie să se înregistreze si să se autentifice pe platforma teimplici.ro. Fiecare persoană poate vota mai multe proiecte, dar o singură data acelasi proiect. Voturile vor fi contorizate si vor reprezenta jumătate din nota finală a fiecărui proiect. Astfel, publicul poate contribui la desemnarea celor mai valoroase proiecte destinate comunitătii, în care Telekom Romania va investi fonduri în anul 2015.

Juriul va evalua proiectele independent de voturile primite de la public. După centralizarea voturilor publicului si a notelor juriului, vor fi  desemnate cele 10 proiecte câstigătoare.

Proiectele desemnate câstigătoare si organizatiile care le-au depus vor fi anuntate public pe data de 17 decembrie pe site-ul teimplici.ro. Organizatiile cu proiecte câstigătoare vor primi în total până la 50.000 de euro, sume care vor fi folosite în implementarea proiectelor în beneficiul comunitătilor din România.

Juriul este format din: Cristina Bazavan – blogger, Cristi China Birta – blogger, Lăcrămioara Botezatu – Project Manager Csrmedia.ro, Florin Ghindă – Fondator Romaniapozitiva.ro, Paula Herlo – jurnalist, Mircea Kivu – Sociolog FDSC, Ionut Sibian – Director Executiv FDSC si Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.