EAGLE1065 - noua tableta Kruger&Matz

Brand-ul polonez Kruger&Matz, orientat către productia de dispozitive mobile si echipamente audio elegante si accesibile ca pret, si-a completat portofoliul de tablete cu sistem de operare Android prin introducerea a două noi produse, reunind întreaga serie sub numele emblematic de EAGLE.

La începutul lunii noiembrie a fost lansată tableta EAGLE1065 în două versiuni - cu sau fără modem 3G incorporat – care le oferă utilizatorilor un flux de lucru rapid si continuu, asa cum au demonstrat notele mari primite la diferitele teste pentru dispozitive mobile.

Seria EAGLE1065 este compusă din dispozitive dotate cu tehnologie avansată, ce au la bază sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Noile tablete sunt echipate cu procesor QuadCore Rockchip3288 Cortex A17, 2.0GHz si 2GB RAM. O altă îmbunătătire adusă noii serii este legată de componenta grafică, EAGLE1065 având acum Mali-T764 GPU. Toti acesti parametri tehnici conferă noilor tablete Kruger&Matz posibilitatea unui flux de lucru rapid si continuu si o calitate grafică exemplară, chiar si atunci când utilizatorul accesează jocuri video avansate.

Datorită ecranului mare, de 10.1”, rezistent la zgârieturi, cu rezolutie de 1920x1200 pix, un unghi larg si o reprezentare excelentă a culorilor, noile tablete le oferă utilizatorilor posibilitatea de a realiza fotografii excelente. O altă îmbunătătire care diferentiază EAGLE1065 de versiunile anterioare este o mai bună rezolutie a camerei foto. Camera foto din fată, de 2Mpix, este o solutie la îndemână pentru comunicarea pe Skype, de exemplu. Camera foto din spate, cu 8Mpix si auto-focus, poate servi cu usurintă ca instrument pentru a realiza video-uri si pentru a face fotografii în orice moment. Nu e nevoie să îti faci griji în legătură cu capacitatea de stocare, deoarece producătorul a dotat aceste tablete cu memorie internă de 8GB si cu posibilitatea de a o extinde cu încă alti 32 GB pe un card microSD de memorie externă.

La fel ca si celelalte tablete Kruger&Matz de 10”, EAGLE1065 vine în două versiuni: cu sau fără modem 3G incorporat. Această diversitate constituie o optiune la conectarea la date prin Wi-Fi sau modem extern, ori modem intern incorporat pentru clientii cu un stil de viată dinamic.

Ca întotdeauna, Kruger&Matz lansează dispozitive construite ingenios. Solutiile tehnice mentionate mai sus, oferite de EAGLE1065, sunt încadrate în traditionala carcasă gri închis deja familiară pentru clientii Kruger&Matz, din aluminiu slefuit, cu butoane laterale.

Portofoliul de tablete de 10” Kruger&Matz include de asemenea EAGLE 1064 si EAGLE1064G cu sistem de operare Android 4.2.2, procesor 1.6 GHz Quad-Core Rockchip 3188 Cortex A9 cu memorie de 2 GB of RAM precum si card grafic Quad-Core Mali-400.

Pret de retail sugerat: EAGLE1064 – 639 lei, EAGLE1065 – 770 lei, EAGLE1065 – 899 lei.

Seria EAGLE include de asemenea trei dispozitive cu ecran de 7" si parametri tehnici diferiti.

Trăsăturile comune ale acestor dispozitive sunt pretul rezonabil si calitatea componentelor.

EAGLE777 este o tabletă economică, cu un ecran de 7” si o rezolutie de 1280x800 pix. Carcasa originală, de aluminiu slefuit, va atrage cu sigurantă atentia pasionatilor de tehnologie mobilă. Memoria de 1GB RAM si procesorul dual-core Rockchip 3168 Cortex 1.2GHz oferă posibilitatea dea rula neîntrerupt jocuri video si aplicatii diverse, iar sistemul de operare Android 4.4 KitKat extinde functionalitătile tabletei, oferind posibilitatea de a viziona video-uri HD. Memoria de 8 GB garantează suficient spatiu pentru o cantitate mare de date. Mai mult, EAGLE777 oferă posibilitatea de a extinde capacitatea de stocare cu încă 32 GB pe un card extern de memorie. Beneficiul cel mai important al acestei tablete este un mini port HDMI, pentru a conecta dispozitivul la un ecran TV extern.

EAGLE794GPS a fost dezvoltată pentru utilizatori care au o viată activă,  atât pe plan profesional cât si personal. Procesorul 1.6 GHz Quad-Core Rockship 3188 Cortex A9 CPU si memoria de 1 GB of RAM alcătuiesc un mediu de operare rapid si stabil. Datorită sistemului Android 4.2.2 si a GPS-ului incorporat se poate descărca orice hartă de pe Google Play si poate fi instalată pe dispozitivul personal pentru a localiza mai repede punctul în care are loc o întâlnire de afaceri. Ecranul IPS 7" cu rezolutie 1024x600 oferă în orice moment imagini clare precum cristalul, iar ecranul multitouch în 5 puncte garantează precizie si utilizare usoară. Un alt mare avantaj al EAGLE794GPS este redarea clară a imaginilor. Cei 8 GB de memorie internă, care poate fi extinsă cu încă 32 GB cu un card de memorie, oferă spatiu de stocare pentru numeroase jocuri, filme, fotografii si date. Cele două camere foto oferă functionalităti extinse. Prima are 2 Mpx si poate fi utilizată pentru a realiza clipuri si fotografii, iar a doua, de 0.3 Mpx, poate fi utilizată pentru video conferinte.

EAGLE792 este destinată utilizatorilor care caută produse de calitate, dar nu doresc să plătească un pret prea ridicat. Dispozitivul functionează cu un sistem de operare Android 4.2 si procesor 1.2 GHz dual-core Rockship 3168 cu 1 GB of RAM. La fel ca EAGLE794GPS, si EAGLE792 are un ecran de 7", 1024x600 px, cu imagine clară si culori perfecte. Dacă trebuie să ai cele mai importante date si informatii mereu cu tine, poti folosi memoria de stocare de 8 GB pe care tableta o are deja încorporată si care poate fi extinsă cu încă 32 GB, cu un card de memorie. Astfel, EAGLE792 este o tabletă elegantă, cu functionalităti extinse. Toate aceste caracteristici sunt oferite într-o carcasă albă, sofisticată si modernă. 


Pret de retail sugerat: EAGLE777 – 329 lei, EAGLE794GPS – 399 lei, EAGLE792 – 275 lei.

Produsele Kruger&Matz sunt disponibile în România în magazinele online www.krugermatz.ro si http://www.cel.ro/cauta/kruger+Matz/1/1 si, de asemenea, prin intermediul magazinelor partenere Selgros, Cora, CEL.ro.

Brandul Kruger&Matz a apărut pe piata din Polonia în 2010, istoria sa fiind cel mai bine caracterizată de două cuvinte: pasiune si viziune. Kruger&Matz doreste să inspire clientii să trăiască ghidati după valori si pasiune, iar prin produsele Kruger&Matz doreste să le ofere instrumentele pentru o viată mai bună. Drept urmare, din portofoliul Kruger&Matz fac parte căsti cu un design si o calitate a sunetului deosebite, echipamente audio, precum si dispozitive mobile moderne că tablete si smartphone-uri. Kruger&Matz este un brand care le oferă oamenilor o alternativă, rămânând la latitudinea consumatorului să achizitioneze un produs de la un producător renumit sau să beneficieze de aceeasi calitate si functionalitate oferite de Kruger&Matz, dar la un cost mult mai accesibil. Poate că merită să alegi o variantă mai economică de tehnologie, iar banii tăi să fie investiti în pasiunile tale.