Cardul Junior de la Libra Internet Bank, dedicat exclusiv minorilor

Libra Internet Bank lansează cardul Junior, dedicat minorilor cu vârsta cuprinsă între 14–18 ani, acesta putând fi folosit pentru plăți atât în țară, cât și în străinătate, inclusiv pe internet sau în magazinele de aplicații pentru telefoanele mobile.

“Ideea a pornit de la dorința de a le oferi adolescenților primul lor produs bancar, care să-i ajute să conștientizeze valoarea lucrurilor, să-i învețe să-și gestioneze singuri banii și să se simtă responsabili de propriile alegeri. Totodată, credem că acest card îi va ajuta pe părinți să controleze într-un mod inteligent cheltuielile propriilor copii.”, a declarat Emil Bituleanu, Președintele Libra Internet Bank.

Având în vedere că este un card pentru minori, oferă deținătorilor de card mai multe beneficii în ceea ce privește utilizarea acestuia: dobândă de 1% la soldul contului și zero comisioane la emiterea cardului, administrare lunară, retragere și interogare sold la ATM-urile din rețeaua Euronet, respectiv tranzacționare la POS.

Cardul poate fi comandat in sucursale sau online, prin Internet Banking, iar clientii pot opta pentru livrarea cardului direct acasă, fără a fi nevoie să se deplaseze la bancă.
Detalii suplimentare pe www.librabank.ro sau în sucursalele Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank are în prezent o rețea de 39 de sucursale la nivel național și se adresează preponderent clienților din segmentele IMM, Corporate, Profesii liberale și Agricultură. Banca a încheiat cu profit și după al treilea trimestru din 2014, atingând la finalul lunii septembrie 2014 un profit net de 3.5 milioane RON.