Noile tablete Toshiba Encore 2 Write - acuratetea stilusului intalneste productivitatea Windows 8.1Noile tablete Toshiba Encore 2 Write - acuratetea stilusului intalneste productivitatea Windows 8.1

Toshiba Europe GmbH anunta doua noi tablete cu sistem de operare Windows 8.1 Update with Bing – Encore 2 Write WT10PE-A de 25.65 cm (10.1”) si Encore 2 Write WT8PE-B de 20.32 cm (8”). Ambele modele au stilusul TruPen inclus, pentru ca utilizatorii sa se bucure de precizie si control atunci cand iau notite in cadrul sedintelor, fac schite, editeaza fotografii sau oricand e mai simplu sa utilizezi scrisul de mana.

Tabletele Encore 2 Write sunt ideale pentru calatorii, avand performante impresionante Intel Atom pentru a ajuta utilizatorii sa obtina tot ce isi doresc. Ambele dispozitive includ un abonament de 1 an la Microsoft Office 365 Personal ce permite sincronizarea aplicatiei OneNote in cloud, cu mai multe dispozitive, asigurand conectivitatea extinsa necesara vietii in miscare.

Cu tableta subtire si eleganta Encore 2 Write de 25.65 cm (10.1”), ecranul generos este luminos, clar si mai captivant pentru vizionare de continut media, fiind perfect si pentru utilizarea TruPen pentru a scrie, a desena, edita detalii in fotografii sau pentru a introduce date cu acuratete maxima.

Pentru cei care au nevoie de mai multa mobilitate, tableta Encore 2 Write de 20.32 cm (8”) este cea mai potrivita. Aceasta este optimizata pentru utilizare cu o singura mana in modul portret, astfel ca poate inlocui cu usurinta un notebook atunci cand se iau notite sau se creeaza liste pentru birou sau scoala.

Acuratete imbunatatita

Tabletele Encore 2 Write sunt create pentru a oferi cea mai buna experienta a scrisului de mana datorita colaborarii intre Toshiba si Wacom. TruPen, realizat de Wacom feelTM IT technologies, ofera o experienta fluida a scrisului, asigurand acuratete si nivel de frictiune similare cu utilizarea pixului si a hartiei, indiferent de viteza de scriere. Are un design ergonomic, fiind usor de tinut in mana, chiar si pentru un timp mai lung, iar datorita varfului sau sensibil la apasare, utilizatorii au mereu control asupra fiecarei linii pe care o scriu sau o deseneaza. Designul elegant al acestor modele are in plus si un slot special pentru atasarea stilusului, astfel ca e mereu la indemana pentru a nota idei noi.
 
Aplicatia pentru scris de mana TruNote preinstalata, cu o interfata intuitiva si sincronizata perfect cu Microsoft Office 365 Personal, permite utilizatorilor sa isi organizeze continutul si sa profite la maxim de acesta. Cu functia Quick Note, utilizatorii pot lua notite rapid, chiar daca nu sunt logati, acestea urmand a fi afisate automat la deschiderea aplicatiei. Functia1 de cautare permite gasirea tuturor caracterelor scrise de mana in TruNote, in timp ce cautarile web pot fi realizate cu ajutorul textului scris initial. Notitele scrise de mana pot fi convertite cu usurinta in Microsoft Office, pentru a fi folosite spre exemplu sub forma de email in Outlook sau de prezentare in PowerPoint.

Precizie inalta

Tabletele Encore 2 Write sunt echipate cu procesor Intel AtomTM, pentru a oferi utilizatorilor performanta si viteza necesare pentru cele mai noi aplicatii, cu grafica impresionanta si pornire rapida. Ambele modele au 2GB memorie, pentru multi tasking si fluiditate, iar cu o durata de viata a bateriei de pana la 8.5 ore2, Encore 2 Write va putea fi folosita intreaga zi, in miscare, fara a fi nevoie de re-incarcare.

Imagini pline de viata

Ori de cate ori utilizatorii vor avea oportunitatea de a realiza o fotografie, vor putea captura actiunea cu ajutorul camerei HD posterioare cu 8 MP si auto-focus. Exista si o camera frontala cu 1.2 MP ce are microfon incorporat pentru convorbiri video via Skype. Impreuna cu TruCapture, camera posterioara poate realiza si fotografii cu table de scris, documente sau proiectii utilizate in salile de curs, intalniri si prezentari, unde claritatea informatiilor poate fi imbunatatita prin cropping, corectarea culorilor sau reducerea reflexiilor. In plus, cuvintele imprimate din imaginile realizate cu TruCapture pot fi cautate si transferate cu usurinta in alte aplicatii, datorita functiei de recunoastere a caracterelor, fara a mai fi nevoie de scrierea la tastatura a informatiilor scrise de mana.   
 
Windows 8.1 with Bing

Encore 2 Write are sistem de operare Windows 8.1 Update with Bing, lucru ce asigura mai multe caracteristici imbunatatite de utilizare. Aceste tablete includ si un abonament de 1 an la Microsoft Office 365 Personal, pentru liberatea de a citi, edita, crea sau partaja documente in miscare, prin utilizarea Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access si OneNote. Spatiul de stocare3 OneDrive online de pana la 1 TB, impreuna cu minutele4 pentru convorbiri Skype sunt elemente importante ale acestui abonament, astfel ca utilizatorii isi pot salva si apoi accesa oricand documentele in cloud si pot tine legatura cu colegii si prietenii. Abonamentul permite instalarea Microsoft Office 365 Personal si pe un alt PC pentru productivitate sporita si experienta Windows completa, intre dispozitive.

“Noile tablete Toshiba Encore 2 Write cu tehnologie TruPen si Microsoft OneNote ofera utilizatorilor un nou nivel de productivitate digitala,” declara Peter Han, VP of Worldwide OEM Marketing, Microsoft Corp. “Iar impreuna cu posibilitatea de a sincroniza datele OneNote in cloud, experienta de conectare intre dispozitive este imbunatatita.”

Conectate si pregatite pentru orice

Gama larga de conexiuni flexibile asigura posibilitatea de a transfera videoclipuri, jocuri si muzica, precum si redarea de continut pe un ecran mai mare. Ambele tablete sunt echipate cu un port Micro-USB pentru partajare de continut si un slot microSD care ajuta la extinderea spatiului de stocare pana la 128 GB, daca e nevoie de mai mult spatiu pentru fotografii si documente. 
Modelul Encore 2 Write WT10PE-A are si un port Micro-HDMI pentru redarea continutului media pe un ecran mai mare sau, fara a mai fi nevoie de cabluri, via wireless display support disponibil pe ambele modele.  Microfoanele duale asigura claritate in convorbirile video prin reducerea zgomotului de fond si prin indreptarea sunetului catre cei care se afla langa tableta. Cu performantele Dolby Digital Plus Advanced Audio, utilizatorii se pot inconjura de sunet surround autentic, in timp ce toate zgomotele de fundal sunt eliminate.

Eleganta si stil, prin design

Cu eleganta sasiului cu finisaj Satin GoldTM, tabletele Encore 2 Write chiar ies in evidenta. Echipate pentru a fi ergonomice, ambele modele au margini rotunjite, iar difuzoarele sunt pozitionate pentru ca sunetul sa nu fie compromis atunci cand tableta este tinuta in mana. Functionalitatea este de asemenea parte importanta a designului, astfel ca toate porturile si butoanele sunt pozitionate pentru conectare instinctiva si facila.

Prietenoasa pentru productivitate sporita
Toshiba Display Utility este accesibil direct de pe desktop si mareste elementele, cum ar fi textul meniului, pictograme, pentru a le face mai usor de vizualizat si de utilizat pe ecran. Acest lucru nu numai ca simplifica lucrurile, ci ofera o experienta de utilizare imbunatatita, in special pe tableta mai mica, Encore 2 Write WT8PE-B.

Tabletele Encore 2 Write vor fi disponibile in Europa incepand cu primul trimestru al anului 2015.

Tabletele Toshiba Encore 2 Write:
Stilus: TruPen (Wacom feelTM Active Electrostatics Pen technology)
Procesor: Intel AtomTM Z3735F
Spatiu de stocare: 32 GB
Memorie: 2 GB
Comunicatii: 802.11 a/b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0, wireless display support
Camera Web: 8 MP auto-focus, posterioara, 1.2 MP camera frontala cu microfon dual incorporat
Audio: 2 x 0.5 W difuzoare stereo cu Dolby Digital Plus
Sistem de operare: Windows 8.1 Update with Bing
Abonament de 1 an la  Microsoft Office 365 Personal
Durata de viata a bateriei: pana la 8.5 ore1
Culoare: Satin GoldTM

Toshiba Encore 2 Write WT10PE-A (10.1”):
Display: 25.65 cm (10.1”) 1280 x 800, cu suport touch capacitiv in 10 puncte
Conectivitate: 1 x Micro-USB 2.0, 1 x Micro-HDMI, 1 x microSD/SDHC/SDXC pana la 128 GB, 3.5 mm headphone / mic combo
Dimensiuni: 258.89 x 175.08 x 9.03 mm
Greutate: 557 g

Toshiba Encore 2 Write WT8PE-B (8”):
Display: 20.32 cm (8”) 1280 x 800, cu suport touch capacitiv in 10 puncte
Conectivitate: 1 x Micro-USB 2.0, 1 x microSD/SDHC/SDXC up to 128 GB, 3.5 mm headphone / mic combo
Dimensiuni: 210.86 x 132.16 x 9.59 mm
Greutate: 389 g