Credite in lei Casa Mea BCR -10 ani dobanda fixa pentru creditele ipotecare cu zero comision de analiza

Banca Comercială Română (BCR) extinde la 10 ani perioada de dobândă fixă pentru creditele ipotecare Casa Mea, dobânda fiind de numai 5.95% pentru clientii care au sau vor avea cont de salariu/pensie la BCR, comisionul de analiză fiind zero. Pentru clientii care nu au cont de salariu la BCR dobânda creste cu doar 0.2%.

“În ultimii ani BCR s-a concentrat pe eliminarea riscurilor asociate creditelor, respectiv fluctuatia cursului valutar si fluctuatia dobânzii. În măsura în care oferim clientilor dobânzi fixe atractive acestia vor prefera să se protejeze împotriva riscului de dobândă pe perioade cât mai lungi de timp. BCR a introdus mai întâi dobânda fixă pe 3 ani, apoi pe 5 ani si acum facem un pas major si introducem dobânda fixă pe 10 ani. Peste 80% dintre clientii nostri au ales în 2014 creditul ipotecar Casa Mea cu dobânda fixă pe 5 ani. Având în vedere perioada mare de acordare a creditelor ipotecare de până la 30 ani, ne dorim să oferim clientilor nostri predictibilitate pe o perioadă cât mai lungă de timp. De aceea, începând cu această lună, le oferim clientilor posibilitatea să cunoască încă de la momentul când iau creditul cât vor plăti lunar pentru următorii 10 ani. Aceasta este o ofertă unică pe piata din România si suntem convinsi că în timp va deveni o variantă preferată de către clientii nostri”, a declarat Ioana Mihai, Sef Departament Credite Garantate, BCR.

BCR este prima bancă din România care a luat decizia ca, începând din luna octombrie 2012, să acorde credite numai în moneda în care clientii realizează venitul.

Exemplu de calcul pentru un credit Casa Mea în valoare totală de 160.000 lei, pe 30 de ani: DAE = 6,14% dobândă fixă 10 ani 5.95% ulterior variabilă: 5,96%/an (ROBOR 6M + 3,95%); comision de analiză ZERO lei; cost evaluare apartament: 370 lei; valoare totală plătibilă: 344.046,47 lei, cost total credit: 184.046.47 lei. Exemplu valabil în luna ianuarie 2015 pentru clientii care încasează salariul la BCR.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 în România după valoareaactivelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 538 de unităti retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea natională de ATM - aproape 2.050 de bancomate si POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce. 

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 44.000 de angajati deservesc 16.5 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La sfarsitul trimestrului 3 din 2014, Erste Group detinea active totale in valoare de 197,0 miliarde EUR si inregistra un raport cost/venituri de 54,4%. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat partial) s-a situat la 10,8%.