Magazinele se intrec in promotii, consumatorii culeg beneficiile

In multe perioade din an, magazinele online si offline se intrec in promotii pentru a-i atrage pe consumatori, iar acestia nu au decat de castigat, caci beneficiaza de preturi extrem de atractive. Printre produsele unde discounturile ating cote impresionante se remarca cele din categoria electrocasnicelor mici pentru bucatarie. Poti cumpara un storcator de legume din gama de top, platind ca si cum ai achizitiona un produs entry-level. Astfel, ai performante maxime, la un raport calitate - pret excelent.

Cele mai bune deal-uri se gasesc in magazinele online, caci acestea isi permit sa accepte marje mici de adaos comercial. Impreuna cu producatorii / distribuitorii, magazinele online deruleaza promotii majore, in general in limita anumitor stocuri. Pentru a nu rata aceste oferte speciale, clientii se pot abona la serviciile de newsletter. Vor fi ulterior instiintati prin e-mail de fiecare data cand preturile scad foarte puternic.

Foarte des exista in oferte roboti de bucatarie, masini electrice de tocat carne si legume, precum si alte produse care sunt in general cautate de consumatori. Nu este necesar sa fie asteptata ziua de Black Friday, caci promotiile apar adesea in special in magazinele online. Discounturi atractive pot fi intalnite si in hipermarketuri si in magazinele electroIT.

In hipermarketuri, in general nu sunt promovate tocmai produsele de top, ci mai degraba produsele care urmeaza sa iasa din oferta generala a brandurilor respective (finaluri de serii). In schimb, magazinele electroIT propun mereu in prim-plan tocmai produsele de ultima generatie, fiind principala "vitrina" pentru cele mai noi lansari.

Un prajitor de paine sau un fierbator de apa poate fi comandat usor de pe internet. Produsul se va livra prin curier rapid si va putea fi platit chiar la livrare, in sistem ramburs. Marile magazine online permit si plata online cu carduri de debit sau credit, ba chiar plata in rate egale fara dobanda, gratie unor parteneri financiari (banci si IFN-uri).