BCR - 12 luni de relatie tranzactionala gratuita cu BCR pentru start-up-uri

Banca Comerciala Romana (BCR) sprijină firmele nou înfiintate printr-o ofertă specială de costuri – comisioane ZERO pentru o perioadă de 12 luni de la începerea efectivă a activitătii.

BCR oferă, pentru un an de zile de la data activării relatiei cu BCR, comisioane ZERO pentru: deschiderea si administrarea lunară a contului; administrarea cardului de debit în lei;administrarea serviciului de internet banking- Click/Business 24 Banking BCR; tranzactiile nationale în lei prin Click 24 Banking BCR, cu exceptia comisioanelor TransFond/BNR; serviciul BCR SMS Alert; încasările prin ordine de plată.
 
„Companiile start-up au nevoie de sustinere în prima perioadă a existentei lor comerciale. Oferta BCR este cea mai avantajoasă din piată si dovedeste că sustinem acest sector si ne dorim să contribuim la dezvoltarea sa. Pentru ca stim că afacerile nu încep din prima zi de constituire a companiei, la BCR cele 12 luni de comisioane 0 se scurg de la momentul în care clientii îsi încep efectiv activitatea cu noi. Pentru firmele non-clienti BCR, cu o vechime mai mare de 12 luni, care îsi doresc să testeze relatia cu BCR, banca oferă comisioane ZERO pentru o perioadă de 3 luni de zile”, a declarat Magda Sandulescu – Director Executiv Managementul Segmentelor Retail, BCR.