eMAG organizeaza IT Networking Day Iasi pe 5 februarie 2015

eMAG organizează “IT Networking Day Iasi”, în data de 5 februarie, începând cu ora 18:30, în cafeneaua The Trumpets (Palas Mall). Evenimentul este deschis tuturor celor care doresc să afle cât mai multe informatii despre oportunitătile dezvoltării unei cariere în cadrul celui mai mare retailer online din Europa de Sud-Est.

Evenimentul “IT Networking Day Iasi” este organizat sub forma unei discutii interactive împreună cu reprezentantii eMAG despre echipă si proiectele ce urmează a fi dezvoltate de noul centru IT deschis la sfârsitul anului trecut. “Dorim să cunoastem comunitatea de specialisti IT din Iasi si să prezentăm proiectele noastre, tehnologiile pe care le folosim în prezent, precum si planurile noastre de dezvoltare, atât la nivel local, cât si regional. Participantii vor avea ocazia să cunoască modul de organizare, metodologia de lucru, dar si să afle mai multe detalii despre structura echipei si rolurile pe care le avem deschise în acest moment la Iasi”, spune Tudor Manea, Vicepresedinte si Director HR&Tehnologie eMAG.

eMAG a deschis în luna noiembrie 2014 un centru de programare în Iasi si si-a propus să recruteze, în primul an de activitate, 40 de programatori. Acest al doilea centru de programare deschis în tară vine, după cel din Craiova, ca o consecintă firească a dezvoltării organice din ultimii ani.

Retailerul online recrutează în Iasi specialisti PHP, Linux si alte tehnologii web, Product Managers, specialisti Quality Assurance pentru pozitii full-time. Evenimentul “IT Networking Day Iasi” este organizat în colaborare cu firma de consultantă în domeniul resurselor umane, Catalyst Solutions.

eMAG este cel mai mare magazin online din regiune si unul dintre creatorii pietei de comert online din România.

În ultimii 13 ani, eMAG s-a plasat în pozitia de lider constant al pietei, ca urmare a orientării sale permanente ca˘tre client, manifestată prin servicii care au creat noi standarde în piată, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garantia Plus si Deschiderea coletului la livrare. eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferentiate pe categorii de angajati, precum si cea mai mare Academie din mediul privat. Totodată, eMAG oferă singurul MBA specializat pe ecommerce din România cu profesori experimentati în business-ul international. Echipa eMAG are în acest moment peste 1.200 de angajati.