Adecco, un nou chirias pentru proiectul Skanska, Green Court Bucharest

Skanska si Adecco România anuntă semnarea unui contract de închiriere pentru un spatiu de 920 mp în clădirea B a complexului Green Court Bucharest. Adecco România, lider al pietei de HR si membru al Adecco Grup, lider mondial în furnizarea solutiilor de HR, îsi va muta sediul în iunie 2015. Prin această nouă mutare, gradul de ocupare al clădirii B este de 18%. Tranzactia a fost intermediată de Jones Lang LaSalle.

„Suntem încântati să urăm bun venit unei alte companii de renume în Green Court Bucharest si suntem onorati că au ales proiectul nostru pentru noul lor sediu. Noi construim clădiri de birouri adaptate nevoilor chiriasilor nostri, pentru ca acestia să aibă beneficii pe termen lung, cum ar fi un mediu de lucru productiv si angajati fericiti, sănătosi si creativi . As dori să multumesc Adecco pentru încrederea acordată si pentru colaborarea de succes de-a lungul acestui proces,’’, a declarat Marcin Łapiński, Presedintele Skanska Property Romania.

Cei 920 mp închiriati de Adecco România vor găzdui sediul companiei, dar si o agentie de recrutare.

Green Court Bucharest este format din 3 clădiri de birouri cu o suprafata totală de 52.000 mp. Clădirea B va avea 18.000 mp, 12 etaje supraterane si 3 nivele subterane cu 315 locuri de parcare. Finalizarea constructiei este programată pentru al doilea trimestru din 2015.

Green Court Bucharest oferă numeroase solutii sustenabile pentru a minimiza amprenta clădirii asupra mediului înconjurător si pentru a reduce semnificativ costurile operationale. Tehnologiile moderne eficiente din punct de vedere energetic,  precum fatada dublă si sistemele de iluminat echipate cu senzori de miscare si de intensitate, vor garanta un mediu de lucru confortabil. Locurile de parcare speciale si facilitătile pentru biciclete, curtea interioară cu acces gratuit la Wi-fi si prizele de încărcare pentru masinile electrice vor fi, de asemenea, la dispozitia chiriasilor.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile cresterii economice si stimulării afacerilor. Compania si-a început activitatea în România în anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară si constructii. Proiectele Skanska România oferă spatii de birouri realizate la cele mai înalte standarde de calitate în locatii cheie care asigură atât succesul cât si satisfactia clientilor si a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor  parcurge  procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficientei energetice optime si ale asigurării unui mediu de lucru superior .
Skanska Commercial Development Europe

Skanska Commercial Development Europe dezvoltă cladiri de birouri, proiecte logistice si comerciale.  Operatiunile Skanska sunt concentrate în marile zone metropolitane din Republica Cehă, Ungaria, România si Polonia. Skanska Commercial Development Europe este împărtită în patru companii locale – Skanska Property Republica Cehă, Skanska Property România, Skanka Property Ungaria si Skanska Property Polonia.

Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliară si constructii din lume, cu expertiză în constructia si dezvoltarea proiectelor comerciale si rezidentiale precum si în parteneriate public-private. Bazându-se pe experienta sa globală, obiectivul Skanska este acela de fi optiunea numărul 1 a clientilor în domeniul solutiilor ecologice. Grupul Skanska  are în prezent  57,000 de angajati în pietele pe care activează în Europa, Statele Unite si America Centrală. Skanska a înregistrat în 2013 venituri totale în valoare de 136 miliarde coroane suedeze (15.8 miliarde EURO). 

Adecco România este liderul pietei locale de HR, cu 17 birouri în 14 orase. Cota de piată a companiei este de 23%, aceasta oferind servicii unui număr zilnic de 300 de clienti. Cu peste 1300 de amplasamente permanente pe an, Adecco România oferă servicii de Permanent Placement( recrutare si selectie), Misiuni temporare / Freelance , Outsourcing / Management de proiect , Recrutare în masa, Salarizare, On site, Centrul de Evaluare, si Plasarea Personalului Disponibilizat .