Rate fara dobanda pentru cumparaturile de pe Carrefour-Online.ro, prin cardurile Carrefour MasterCard

Pentru a veni în sprijinul clientilor săi si pentru a oferi o experientă de cumpărături cât mai plăcută, www.Carrefour-Online.ro introduce o nouă optiune de plată în rate cu 0% dobanda online prin cardurile Carrefour MasterCard, facilitate disponibilă până la data de 31 martie 2015, pentru comenzile cu livrare în Bucuresti si în localitătile limitrofe, în parteneriat cu BRD Finance.

Astfel, achizitiile de pe site-ul www.Carrefour-Online.ro pot fi plătite de acum online prin cardurile Carrefour MasterCard în 3, 6 sau 12 rate cu 0% dobanda, dar si cu orice tip de card de debit sau credit cu exceptia cardurilor American Express, prin ramburs sau transfer bancar, sau în rate (între 1 si 6 rate prin Card Avantaj, între 2 si 6 rate prin Star BT, între 2 si 6 rate prin intermediul Alpha Card).

Posesorii cardurilor Carrefour MasterCard se bucură de cel mai mare număr de rate cu 0% dobanda (12),  în conditiile în care pot achizitiona orice tip de bunuri: produse alimentare, electronice si electrocasnice, accesorii pentru casă sau alte articole. 

Clientii pot opta pentru achizitionarea online a produselor dorite, în 3 pasi simpli:

1. Alegerea produselor dorite, a zonei si a intervalului de livrare, dintr-o gamă variată de peste 22.000 de articole la acelasi pret cu cele din hipermarketurile Carrefour;

2. Selectarea modalitătii de plată prin intermediul cardului preferat si a numărului dorit de rate;

3. Validarea comenzii, livrată pe baza coordonatelor indicate de cumpărător.

Pe lângă confortul dat de posibilitatea achitării comenzilor în rate cu 0% dobanda, plata prin cardul Carrefour MasterCard este efectuată în conditii garantate de sigurantă, tranzactiile online fiind procesate de PayU, cel mai mare integrator de solutii de plati electronice din România.

„Din dorinta de a creste calitatea serviciilor oferite de site-ul Carrefour-Online.ro, am dezvoltat împreună cu partenerii nostri, BRD Finance si PayU, o solutie nouă de plată, prin intermediul cardurilor Carrefour MasterCard. Vrem să le oferim clientilor Carrefour, obisnuiti cu promotiile financiare din hipermarketurile noastre, aceleasi tip de avantaje, adică posibilitatea de a plăti în RATE cu 0% DOBÂNDA, cât mai comod posibil” declară Radu Butufei, Director E-Commerce Carrefour România.

Cei interesati de obtinerea unui card de cumpărături Carrefour MasterCard se pot adresa operatorilor Servicii Financiare din hipermarketurile Carrefour. Cererea de emitere se procesează rapid, pe baza actului de identitate si a  unui document care să ateste veniturile (adeverintă de salariu sau talon de pensie), totul desfăsurându-se în timpul unei simple vizite într-un hipermarket Carrefour. Operatorii birourilor Servicii Finaciare vor oferi pe loc, în maximum 10 minute, un prim răspuns, iar ulterior, în cel mult 2 ore de la prezentarea documentatiei complete are loc semnarea contractului. Pentru cei care prefera mediul online, solicitarea de emitere se poate transmite foarte simplu, si prin intermediul site-ului www.brdfinance.ro.

Carrefour-Online.ro propune o gamă variată de peste 22.000 de produse din categorii precum cele alimentare si de larg consum, electrocasnice si IT&C. Preturile de pe site sunt aceleasi ca în hipermarketurile Carrefour. Clientii pot alege ziua si mai ales intervalul orar (2 ore) pentru livrarea produselor. Plata se poate realiza online, prin card, la livrarea comenzii, ramburs sau prin ordin de plată. Livrarea, la domiciliu sau la birou, se realizează pe suprafata orasului Bucuresti si zonele limitrofe. Call Center-ul dedicat este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la numărul 0800.0800.02.

BRD Finance IFN S.A. este membră a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Groupe Societe Generale si beneficiază de experienta internatională a Grupului în acordarea creditelor de consum. Compania este activă pe piata românească din aprilie 2004, fiind in prezent unul dintre liderii creditelor de consum. In iunie 2005, in colaborare cu retailerul Carrefour Romania, BRD Finance lanseaza  cardul de cumparaturi Carrefour, actualmente portofoliul ajungand la zeci de mii de utilizatori activi.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. În România, Grupul Carrefour va număra 173 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 92 supermarketuri 'Market', 44 magazine de proximitate 'Express', 9 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.Carrefour-Online.ro .