Tradeville lanseaza un nou program de internship si mentorat

Tradeville, lider de piată în tranzactionarea online din România, lansează un nou program de internship destinat studentilor si tinerilor absolventi, cu mentori dedicati. Astfel, acestia vor avea oportunitatea de a dobândi experientă în una dintre cele mai dinamice companii românesti de pe piata locală de capital, sub îndrumarea echipei Tradeville.

Programul de internship cuprinde sapte departamente - IT, Marketing, Vânzări, Analiză, Project Management, Helpdesk si Juridic, iar participantii vor avea responsabilităti specifice, începând de la cercetarea unor probleme legale specifice în cadrul departamentului juridic si până la informarea clientilor cu privire la produsele si serviciile companiei, în departamentul de vânzări. Pe toată durata internshipului, fiecare participant la acest program va fi îndrumat de un tutore dedicat, pentru dobândirea de noi abilităti si dezvoltarea lor, precum si pentru maximizarea cunostintelor însusite.

”Programele de internship pe care Tradeville le-a organizat în ultimii ani au fost experiente foarte reusite, nu doar pentru noi, ci si pentru participanti - peste o treime dintre acestia au devenit parte a echipei Tradeville, alegând să rămână în companie ca angajati cu normă întreagă. O dovadă a faptului că programul de internship ne ajută să descoperim oameni valorosi este parcursul profesional al lui Cosmin Marinescu, actual Director General Adjunct. Cosmin a venit la Tradeville în 2005 într-un astfel de program de practică, iar, ulterior, după terminarea facultătii, a rămas ca Junior Investment Specialist în companie. De-a lungul timpului a avansat până la pozitia de Director de Vânzări, iar anul acesta a fost numit Director General Adjunct. Ne dorim să găsim în continuare tineri pasionati si ambitiosi, care se pot dedica unui internship educativ si aplicat si care să devină membri valorosi ai echipei Tradeville”, a comentat Victor Stănilă, Director Comunicare, Tradeville.

Programul de internship se desfăsoară pe o perioadă stabilită de comun acord cu stagiarii (între 2 si 3 luni) iar programul este flexibil, acestia urmând să lucreze alături de echipa Tradeville timp de 4-6 ore pe zi.

Programul de internship nu se va desfăsura pe o perioadă predefinită, ci va fi o campanie continuă, astfel încât toti aplicantii potriviti pentru pozitiile deschise să aibă posibilitatea de a desfăsura stagiul. Astfel, chiar dacă sunt ocupate toate posturile într-un stagiu, procesul nu este oprit, aplicantii selectati urmând să desfăsoare stagiul în urmatoarea perioadă.